Moederdagtip; een bar naamketting

bar ketting 1

Bar kettingen zijn echt een hype. Ik moet zeggen dat ik het tot ongeveer twee weken geleden nog helemaal niet kende, maar toen ik ze voor het eerst zag, was ik er meteen verliefd op. Ik kreeg toen een mailtje van de website Names4ever.nl met de vraag of ik een sieraad wilde ontvangen. Ik keek rond op de site en ik kwam deze bar ketting tegen.

Bar naamketting

bar ketting

Ik heb even getwijfeld of ik het wel leuk vond om een ketting met alleen Nomi’s naam te bestellen, omdat ik inmiddels 24 weken zwanger ben van ons zoontje. Maar aangezien we nog steeds niet echt een naam hebben, was het geen optie om beide namen erop te laten zetten. Er is wel een naam die Bart en ik beide heel mooi vinden, maar ik twijfel nog steeds een beetje. Daarom koos ik ervoor om gewoon Nomi’s naam op te ketting te laten zetten, en als ons zoontje straks geboren is, kom ik vast wel weer een ander mooi sieraad tegen.

De ketting wordt geleverd in een mooi roze doosje en het zal je vast niet verbazen als ik je vertel dat de inmiddels door Nomi is ingepikt. Toen ze hem zag zei ze meteen ‘òhh’ en nu speelt ze er regelmatig mee.

Bar ketting

bar naamketting

Ik ging dus voor een bar ketting, maar in deze webshop vind je nog veel meer mooie sieraden. Iets wat ik ook heel mooi en bijzonder vind, is een vingerafdruk sieraad. Het is natuurlijk hartstikke uniek en je kunt hem in verschillende vormen bestellen. Maar je kunt ook voor iets totaal anders gaan, zoals bijvoorbeeld vriendschapsringen.

barketting

Zelf ben ik heel erg blij met deze bar ketting en ik denk dat het ook een heel erg leuk moederdagcadeautje is. Vorig jaar kreeg ik een armband met Nomi’s naam erop en dit jaar weet ik echt niet wat ik graag zou willen hebben. En nu ik deze ketting al heb, hoef ik verder eigenlijk ook niks. Maar mocht je nog niks weten om te vragen voor moederdag, dan denk ik dat dit wel een heel leuk idee is.

Je kunt in plaats van een naam natuurlijk ook voor een andere tekst kiezen, of je kunt er bijvoorbeeld de geboortedatum van je kindje in laten zetten. De bar kettingen zijn er in verschillende vormen en je kunt ook voor een gouden ketting kiezen. Die van mij is van zilver en hij kost € 29,95.

Kende jij de bar kettingen al?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf of webshop.

7 gedachten over “Moederdagtip; een bar naamketting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.