Update; verbouwen enzo

huis 6

Inmiddels hebben we al ruim een maand de sleutel van ons nieuwe huis en het begint nu wel echt op te schieten. Ik liet jullie toen een house tour zien en sindsdien is er echt heel veel veranderd. Zelf kan ik nu helemaal niks doen in het huis, ik mag er niet eens komen door alle verfdampen die er nu hangen. Maar gelukkig houdt Bart me op de hoogte en van zo ongeveer alles wat hij heeft gedaan, maakt hij foto’s. De foto hierboven kreeg ik gisteren, toen Bart bezig was met de ondervloer.

huis 4

Ik ben lid van een Facebookgroep voor vrouwen die uitgerekend zijn in juli en ik zie regelmatig hele mooi babykamers voorbij komen. En dit is die van ons haha. Volgende week beginnen mijn schoonouders met behangen, en dan begint het wel ergens op te lijken 🙂

huis 2

Bart heeft laatst wel de lamp opgehangen, waardoor het er toch een klein beetje uitziet als een babykamer.

huis 5

Bart en ik hadden eerst besloten om de vloerbedekking op de trap voorlopig te laten liggen, maar eigenlijk vonden we het toch best lelijk. En aangezien het niet handig is om met de trap bezig te gaan als we er wonen, besloten we er toch maar meteen nieuwe vloerbedekking op te laten leggen. We kozen voor een antraciet-achtige kleur (die niet helemaal goed uitkomt op de foto) en hij wordt volgende week gelegd.

huis 3

De trap naar zolder laten we niet bekleden, maar die heeft Bart geschilderd. We hebben donkergrijze trapmatten gehaald zodat ze trap niet zo glad is. En daarnaast vind ik dat ook mooier staan dan zo’n kale witte trap.

huis 7

Sinds gisteren hebben we nieuwe vensterbanken en daar ben ik ook echt heel blij mee. Ik twijfelde eerste even of ik deze niet te donker vond, maar toen ik de foto zag, vond ik het echt heel mooi.

Het schiet nu dus best wel op en het huis wordt steeds mooier. Het is de bedoeling dat we over anderhalve week gaan verhuizen en natuurlijk laat ik jullie het eindresultaat zien.

14 gedachten over “Update; verbouwen enzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.