Win een heel schattig rompertje

rompertje i am loved to the moon and back

Volgens mij is dit niet de eerste keer dat ik het zeg, maar voor een baby heb je niet snel te veel rompers. Toen ik zwanger was van Nomi dacht ik dat ik meer dan genoeg rompers had, maar soms gingen er wel vier per dag doorheen! Het kwam dus wel eens voor dat ik bijna geen schone rompers meer in de kast had liggen en dat ik even snel de wasmachine aan moest zetten. Toen heb ik maar wat meer rompers gehaald en dat heb ik voor deze baby ook gedaan. Over een paar maand zal hij onder andere dit rompertje aan kunnen en één van jullie kan er eentje winnen, in een maat naar keuze!

Ik vind de tekst ontzettend leuk en verder hou ik echt van sterretjes, dus ik was meteen verliefd op deze romper. Hij is te bestellen op Bibalot.com en in deze webshop vind je nog veel meer leuke rompers, kleding, kussenhoezen et cetera.

rompertje1

Zelf ging ik voor maat 50/56, zodat ons zoontje deze romper aanstaande zomer aankan. Maar je kunt ook voor maat 62/68, 74/80 of maat 86/92 kiezen.

Om kans te maken op zo’n super leuk rompertje moet je het volgende doen;

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet.
 • Like de Facebookpagina van Bibalot.
 • Like de Facebookpagina van MadebyMalou.nl en like dit bericht.

Je kunt meedoen tot en met zondag 10 april, daarna stuur ik de winnaar een mailtje.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

39 gedachten over “Win een heel schattig rompertje

 1. Tineke schreef:

  Ik doe ook zeker mee! Ik vind dat zinnetje zo leuk! Ik zou hem graag willen winnen in maat 50/56 zodat onze baby dit straks dragen onder zijn eerste pakje (zodra hij wordt geboren)!
  Liefs

 2. Lynn Mahieu schreef:

  Ooh wat een lief rompertje! Ik speel graag mee voor een maatje 58! Ik volgde je al, dus dat hoef ik niet meer te doen 😉

 3. Ilonalandman schreef:

  Wat leuk! Ik doe graag mee. Ik ben net als jou erg dol op sterren. Ik ben 9 maart bevallen van mijn eerste kindje. Een jongetje, Yessin. ? Ik had zelf ‘veel’ rompers aangeschaft met lange mouwen maar vind de rompers zonder mouw echt een stuk handiger om aan te trekken.

 4. Heidi Hoencamp schreef:

  Geweldig leuk voor mijn zoontje Jessy, 1 april wordt hij 1 jaar.

  Voordat hij geboren was, riep ik al “I love you to the moon and back” tegen mijn prachtige ronde buik, dus dit rompertje in maat 86/92 zou geweldig zijn!

  Groetjes Heidi, trotse mama van Jessy

 5. Anne Roodenburg schreef:

  Ja ik doe mee! Mijn zoontje wordt deze zomer geboren en dan heeft hij meteen al een lekker zomers rompertje om aan te doen!

 6. Linda schreef:

  Ik doe graag mee met de actie! Het laatste wat mijn oma tegdn mij zei voor ze overleed was: i love you to the moon and back. Lijkt mij heel mooi dat mijn dochter zo’n rompertje aan kan:) in maat 62/68

  • Linda schreef:

   In mijn berichtje had ik een typefout gemaakt in emailadres maar kon deze niet meer wijzigen dus bij deze opnieuw.

   Ik doe graag mee met de actie! Het laatste wat mijn oma tegen mij zei voor ze overleed was: i love you to the moon and back. Lijkt mij heel mooi dat mijn dochter zo’n rompertje aan kan:) in maat 62/68

 7. Linda schreef:

  Ik doe graag mee met deze actie:) het laatste wat mijn oma tegen mij heeft gezegd voordat zij overleed was; i love you to the moon and back. Lijkt mij heel mooi als mijn dochtertje van 3mnd dit rompertje aan zou kunnen in maat 62/68:)

 8. maria schreef:

  Met dit super schattige rompertje voor mijn kleine spruit , ziet hij er de hele zomer dankzij jou Malou super stoer eruit!!! ik ga voor maatje 86/92

 9. Jacqueline Verbeek schreef:

  Hallo, wat een superleuk en schattig rompertje
  Mocht ik de gelukkige zijn die deze leuke prijs zou mogen winnen dan zou ik hem aan mijn allerliefste dochter willen geven.
  Want in haar groeit er een nieuw leven.
  Nog maar een paar weekjes en dan is ze uitgerekend en wordt ze voor de eerste keer moeder en ik voor de eerste keer oma.
  Het wordt dus een spannende tijd.
  Ik weet zeker dat mijn dochter heel erg blij zou zijn met dit superschattige rompertje ( maat 50-56).
  Heel veel groetjes van een hele trotse moeder ( en bijna oma )

 10. will schreef:

  O, wat een snoezig rompertje, echt iets voor mijn kleindochtertje.
  Mijn dochter zou er heel erg blij mee zijn.
  IK ga voor maat 86/92.

 11. Roxanne schreef:

  Lief zeg, mijn zoontje heeft deze tekst ook op zijn slaapkamertje hangen ^_^ Ik doe graag mee voor 74/80, woow wat gaat het snel ineens dan! Leuk voor de zomer met een kort broekje erover.

 12. Marian schreef:

  Wat een leuk rompertje! Deze tekst vind ik erg mooi. Ik doe mee voor het wondertje in mijn buik. Na vele tegenslagen en lang wachten is het toch eindelijk gelukt! Ik ga voor maat 62/68. Ik heb geen Facebook hopelijk is dat geen probleem, wel gesaved op Bloglovin en gedeeld met G+.

 13. Laura schreef:

  Aaaaaah zoo leuk!! ??? Hier word je toch helemaal blij van!! Fantastisch dat jullie zoiets weggeven 🙂 Ik doe ontzettend graag mee 🙂 voor mijn beste vriendin ? ? Zwanger van haar eerste kindje ?, een geweldig snoezig klein meisje 😀 en dit prachtige cadeau maakt het allemaal nog meer ‪#‎special‬! ?☀ Ik ga duimen in ieder geval voor 50/56 hihi ? 🙂 Groetjes Laura ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.