NAGELVERZORGING VAN TRIND

Ik hou van nagelverzorgingsproducten, maar als ik eerlijk ben, gebruik ik het veel te weinig. Ik gun mezelf er de tijd niet voor, terwijl het wel heel belangrijk is om je nagels goed te verzorgen. Als ik het een tijdje niet heb gedaan, kan ik dat echt goed zien aan mijn nagels. Zeker als ik nagellak heb geswatched, dan zien mijn nagels er echt niet uit. Om mijn nagels eens goed te verzorgen, besloot ik deze verzorgingsproducten van Trind uit te proberen. 

Dit is hoe mijn nagels eruit zagen voordat ik de verzorgingsproducten gebruikte. Je ziet mijn nagels en nagelriemen erg droog zijn en mijn nagels hebben nauwelijks glans. 
De Cuticle Balsam is bedoeld voor droge nagelriemen en bevat ingrediënten die de groei van sterke nagels bevorderen. Ook bevat het vochtinbrengers die het natuurlijke vocht langer vasthouden, ook als je handen worden blootgesteld aan bijvoorbeeld zon en water. 
Je brengt de balsem aan op je nagelriemen en dan laat je het 2 minuten intrekken. Daarna masseer je de rest in de nagelriemen en nagels, totdat je nagelriemen en nagels helemaal droog zijn. 
De Nail Balsam is bedoeld voor nagels die slecht groeien of droog zijn. Dit product is vochtinbrengend en daarom is het ideaal voor zachte, broze nagels. 
Je brengt de balsem aan op je nagels en je laat het 2 minuten inwerken. Daarna masseer je de rest in je nagels en in je nagelriemen, net als de Cuticle Balsam dus. 
De Nail Repair is verkrijgbaar in verschillende versies. Ik probeer de matte versie uit. Deze nagelversterker maakt je nagels soepel en sterk. Je nagels drogen niet uit en verkleuren niet. Door de unieke formule worden eiwitmoleculen stevig aan elkaar gekoppeld, waardoor een strak netwerkstructuur wordt verkregen en het maakt de nagel dus sterker. 
Voor gebruik moet je dit flesje goed schudden, zodat alle ingrediënten goed worden gemengd. Eigenlijk moet je het eerst op een nagel uitproberen (in verband met overgevoeligheid), maar dat heb ik niet gedaan. 
Nadat ik de producten heb gebruikt, zien mijn nagels er zo uit. Een stuk beter, toch? De nagellak die ik op heb, is mat, waardoor je eigenlijk niet ziet dat ik nagellak draag. Toch zien mijn nagels er een stuk beter uit. 
Op deze foto’s kun je het verschil goed zien. Zowel mijn nagels als mijn nagelriemen zien er echt veel beter uit. Als je op zoek bent naar goede nagelverzorging, raad ik je de producten van Trind echt aan.
Je kunt de producten van Trind onder andere kopen bij Etos. 

33 gedachten over “NAGELVERZORGING VAN TRIND

  1. Alessandra schreef:

    Wow je nagels zien er inderdaad een stuk gezonder uit! Ik zou beter ook wat werk steken in mijn verzorging van de nagels, want door al die nagellak te gebruiken zijn ze echt kapot aan het gaan!

  2. Beautyjuf schreef:

    Je nagels zien er een stuk gezonder uit! Evenals je nagelriemen. Ik heb enkele nagellakken van Trind en ik vind die ontzettend verzorgend. Ook heb ik een balsem (die jij in deze blogpost ook laat zien), maar die moet ik nog testen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.