NAIL ART #5

Tijd voor een nieuwe nail art inspiratie. Ik wil al zolang zelf meer gaan oefenen met het maken van nail art, maar het komt er telkens niet van. Ik heb er ook niet echt het geduld voor, maar ik vind het echt heel mooi, dus ik wil het zelf ook heel graag kunnen. Om alvast wat ideetjes op te doen, zocht ik weer wat mooie foto’s van nail art op. 

29 gedachten over “NAIL ART #5

  1. Charlotte schreef:

    Allemaal zo gaaf! Ik kan het zelf echt niet, maar ik ga denk ik nmr 3 een keer proberen, ziet er heel leuk en redelijk makkelijk uit..
    Leuke post!
    Liefs,x
    ps; wil je miss. meedoen met mn giveaway?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.