168 EYESHADOW PALETTE

Ik houd van oogschaduwpaletten en toen de eigenaresse van Webshopcherize.nl mij vroeg of ik het 168 eyeshadow palette wilde uittesten, hoefde ik niet lang na te denken. Ja, natuurlijk wil ik dat! Ik zag het palette op de webshop en wauw, hij is echt heel mooi!

Op vrijdagmiddag mailde ik mijn adresgegevens en op zaterdagochtend bracht de postbode het pakket al, echt een hele snelle levering dus! Het palette zit in een grote doos, die volgestopt is met kranten. Het palette zelf is verpakt in bubbeltjesplastic, dus de kans dat er iets stuk gaat, is heel erg klein.
De buitenkant van het palette is simpel, maar daar houd ik wel van. Het is een zwart doosje van hard plastic met roze letters. 
Hier zie je de eerste 84 kleuren van het palette. Er zit een plastic laagje overheen, ter bescherming van de oogschaduws. Hier onder zit nog een laag, die ook weer wordt beschermd door een plastic laagje. 
Hier zie je het hele palette. Ik vind de kleuren echt geweldig! Je kunt hier zoveel verschillende looks mee maken, echt geweldig. Het palette bevat zowel shimmery als matte tinten, je kunt er dus heel veel kanten mee op. Ik heb een meetlint naast het palette gelegd, zodat je kunt zien hoe groot het palette is. Het is niet heel erg groot, maar daardoor is het wel makkelijk mee te nemen en op te bergen. 
Hier zie je een paar swatches. Ik vind de kleuren echt heel erg mooi! De pigmentatie is goed en ze hebben nauwelijks fall-outs. Het palette is heel erg leuk om mee te experimenteren, het bevat veel kleuren die ik eigenlijk nooit gebruik, maar wel erg mooi vind. 
Het palette is verkrijgbaar op Webshopcherize.nl en kost € 19,95

30 gedachten over “168 EYESHADOW PALETTE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.