NEW IN

Ik moet toegeven dat Miss Etam niet echt een winkel is waar ik regelmatig naar binnen stap, maar toen ik laatst op Missetam.nl keek, zag ik erg veel leuke dingen. Ik was op zoek naar een positiebroek, omdat mijn gewone broeken nauwelijks meer dicht kunnen en ik kwam dit groene exemplaar tegen. Ook het shirtje vond ik te leuk om niet te bestellen.

Deze broek zit echt heerlijk! Ik hoorde van een aantal mensen dat ze rond de tiende week van hun zwangerschap al begonnen met het dragen van positiebroeken, en ik snap nu waarom. De broek voelt lekker zacht en ik ga hem zeker regelmatig dragen. Deze broek kost € 25,00.
Dit shirtje komt uit de reguliere collectie en ik zal hem waarschijnlijk niet de hele zwangerschap kunnen dragen, maar voorlopig past hij nog wel. Ik vind de kleuren ontzettend leuk en het is echt iets dat ik nog niet had. Deze top kost € 19,99. 
Ik ben echt ontzettend veel leuke items tegengekomen op de site van Miss Etam, dus ik zou je echt aanraden om er eens een kijkje te nemen. Waarschijnlijk ben je net zo positief verrast als ik!

13 gedachten over “NEW IN

  1. Cindy schreef:

    Laatst liep ik de winkel eens in, voorheen kocht ik heel vaak bij Miss Etam (want ik woog ruim 40kg meer toen), maar nu eigenlijk niet meer. Maar ik liep toch weer met hele leuke shirtjes uit de winkel, van die felle tops, zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.