Het is sale! – shoplog

Mocht je je afvragen of meisjes echt duurder zijn dan jongens, kijk dan even naar deze foto. Ik heb welgeteld één ding voor Lenn gekocht, terwijl Nomi en Lenn allebei toe waren aan nieuwe kleren. Eigenlijk vooral voor de herfst, maar op miraculeuze wijze is Nomi’s kast nu ook weer aangevuld met t-shirts en hemdjes. We shopten vooral in de sale, en ik sloeg mijn slag bij de Hema, Action, Zeeman, en op Ali Express.

Dit is het enige dat ik voor Lenn kocht. Bij de Hema, in de sale. Volgens mij kostte hij nu € 4,20.

Voor Nomi kocht ik bij Zeeman een shirtje voor € 1,50, een pyjama voor € 3,00, knipjes voor € 0,25 en een Frozen hemdje voor € 1,50. Ze is helemaal blij met haar pyjama, en ze heeft al bedacht dat ze die in de caravan aan gaat doen, en dat ze die ’s ochtends aanlaat als ze een boterham gaat eten!

Nomi had nog bijna niks met lange mouwen in maat 98, en ik denk dat ze na de zomer niet meer in maat 92 past. Bij de Hema zag ik 2 leuke shirts. Nomi vond ze ook leuk, maar nu vindt ze opeens dat het linker shirtje voor Lenn is. De shirts waren afgeprijsd en ik betaalde er nu iets meer dan € 5,00 voor.

Bij de Action zag Nomi een Frozen hemdje, en die wilde ze natuurlijk hebben. Hij kost € 1,99. Bij een andere Hema zag ik dit vestje, en aangezien ik gek ben op vestjes nam ik hem mee. Hij kost nu € 8,40.

Deze shirtjes had Nomi eigenlijk niet echt nodig, maar ik zag ze op AliExpress en ik vond ze heel leuk. Voor het linker shirtje betaalde ik € 3,17, de middelste kost € 2,65 en de rechter € 2,47.

Heb jij al geshopt in de sale?

3 gedachten over “Het is sale! – shoplog

  1. MarjonS schreef:

    Ik heb nog geen sale shoppen gedaan. Maar meer omdat de kasten qua zomer kleding goed gevuld zijn.
    Kleding voor het najaar is hier straks nodig maar daar heb ik nog tijd genoeg voor. Oh wacht ik kocht wel twee truitjes van Nane It in de sale. Lange mouwen, maatje groter dus perfect voor najaar/winter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.