SHOPLOG PRIMARK & VICTORIA’S SECRET

Vorige week heb ik samen met mijn zusje geshopt in Zaandam en daarna zijn we even naar Schiphol gegaan. Bij Primark heb ik wat leuke dingen gekocht, zoals de oorbellen (omdat ik knopjes altijd kwijt raak) en armbandjes die je hierboven ziet. Verder kon ik in Zaandam niks leuks vinden, maar toen we naar Schiphol gingen, kon ik het natuurlijk niet laten om iets te kopen bij Victoria’s Secret. 

Ook deze blousjes kocht ik bij Primark. Ik draag eigenlijk nooit blousjes, maar deze waren te leuk om niet mee te nemen. Een nadeel van Primark vind ik wel dat de kleding vaak heel erg verkreukt is, zoals je op de foto hierboven wel ziet. De groene blouse kost € 13,00 en de zwarte kost € 8,00.
M’n oude pantoffels waren aan vervanging toe, dus kocht ik deze schattige roze. Ook koop ik bij Primark bijna altijd ondergoed, telkens zie ik weer leuke kleurtjes en printjes en kan ik het niet laten om het mee te nemen. De pantoffels en het ondergoed kosten beide € 4,00.
Tegenwoordig koop ik bijna al m’n basics bij Primark. Ik had een simpel jurkje nodig voor onder mijn kleding, omdat er verf in m’n oude is gekomen tijdens het verhuizen. Deze kost € 5,00. De zwarte schoentjes kosten maar € 3,00 en daarom kon ik ze echt niet laten liggen (ligt het trouwens aan mij of vallen de schoenen van Primark steeds kleiner?) en ook de haarknipjes waren te schattig om niet mee te nemen. Ze kosten trouwens € 1,50.
Op Schiphol kocht ik mijn eerste geurtje van Victoria’s Secret. De review vind je hier

19 gedachten over “SHOPLOG PRIMARK & VICTORIA’S SECRET

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.