NEW IN

Ik heb altijd al een zwak gehad voor items met leuke teksten erop en een tijdje geleden ontdekte ik de webshop Sweetestdesign.nl. Deze webshop verkoopt allemaal verschillende dingen, zoals tassen, shirtjes, sieraden, spulletjes voor in huis, et cetera. Ik was meteen fan van de tas, ik vind de tekst zo leuk! Daarnaast keek ik natuurlijk even bij de baby dingetjes en ik zag dit shirtje, leuk hè?

Met deze tas ga ik binnenkort zeker een keer boodschappen doen! Het is een mooie canvastas en de tekst is echt mooi gedrukt, ik ben er heel tevreden over. Je kunt zo’n soort tas trouwens ook met andere leuke teksten bestellen. 
Ik moet nog 9 weken tot mijn uitgerekende datum, maar inmiddels heeft de baby al een flinke garderobe. En ik vond dat daar best nog een shirtje bij kon. Bart vond het trouwens ook heel erg leuk!
Deze webshop is echt een aanrader, en als ik jou was, zou ik zeker eens een kijkje gaan nemen. Veel items zijn bijvoorbeeld ook erg leuk als cadeautje!

32 gedachten over “NEW IN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.