DAGBOEKJE #73

Het is maandag, dus tijd voor een nieuw dagboekje. Afgelopen week was best een leuke week, hoewel ik niet zo heel veel heb gedaan. Ik zat regelmatig samen met Guusje op de bank en ik heb de maxi cosi gewassen en weer in elkaar gezet (dat was toch moeilijker dan ik dacht) dus die staat al klaar. Ik moet nog 9 weken, maar toch is het wel fijn om dingen klaar te hebben. 

Vorige week werd ik bij de supermarkt behoorlijk vast gezet, ik kon op geen enkele manier mijn auto in. Gelukkig kwam ik in de stad wel een leuk shirtje tegen. Ik kocht hem een paar maten groter, zodat ik er nu ook gewoon in pas. 
Mijn ouders waren op vakantie en samen met mijn zusje ging ik babysitten op Siem, hun kitten. Ik kon het niet laten om een Magnum te eten en ’s middags zag ik dat mijn zusje erg leuke nagellakjes had. Ik kon niet kiezen welke ik op moest doen, maar uiteindelijk ben ik voor de rechter gegaan. 
Guusje kwam bij mij slapen terwijl ik tv aan het kijken was, heel schattig. Ook besloot ik dat het weer eens tijd werd voor een maskertje, dat had ik echt al weken niet meer gedaan. 
Een hele tijd geleden kocht ik een Woezel en Pip speelkleed met deze knuffeltjes eraan. Ik legde ze bij de rest van het speelgoed dat nog gewassen moest worden, maar ik kon het niet laten om eerst even een foto te maken. Vrijdagavond ging ik uit eten met Bart, mijn zusje en mijn tante. Erg gezellig, en lekker natuurlijk! 
Hoe was jullie week?

21 gedachten over “DAGBOEKJE #73

  1. Joyce schreef:

    Super vervelend van die slechte parkeerders…!
    En leuk Woezel & Pip, wij hebben er hier ook veel speelgoed van voor Luuk, hij begint het heel leuk te vinden nu πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.