TIP: NIEUWE BLOG

Advertorial – Voordat ik zwanger was, vond ik het heerlijk om voor mezelf te shoppen. Maar sinds mijn zwangerschap vind ik het eigenlijk veel leuker om kleertjes uit te zoeken voor Nomi. Een van mijn favoriete webshops voor baby- en kinderkleding is Kleertjes.com, daar kan ik echt goed slagen voor Nomi. En sinds kort hebben ze een eigen blog, waar je heel veel inspiratie op kunt doen. Naast trends op het gebied van kindermode, vind je er bijvoorbeeld ook DIY’s!

Hoewel ik het ook nog steeds leuk vind om voor mezelf te shoppen, shop ik toch eigenlijk liever voor Nomi. Waarom? Nou, alles staat haar gewoon leuk. Bij baby’s hoef je niet te kijken of ze geen dikke kont krijgt in een broek, en een dik buikje is juist schattig. En stiekem vind ik het ook helemaal niet erg dat kinderen snel uit een maat groeien, want dan heb je weer een goed excuus om te shoppen!

kleertjes01

Ook qua printjes staat alles leuk bij baby’s en kinderen. Ik hoef zelf echt geen rokje met een drukke print aan te doen hoor, maar bij kinderen vind ik het juist ontzettend leuk. Deze items kwam ik tegen in een artikel over sixties kleding.

kleertjes02

Een ander artikel wat ik tegenkwam, was er eentje over hoe je vlekken uit kleding krijgt. Iedere moeder zal de struggle wel herkennen. De meeste tips kende ik nog niet, dus ik ga ze zeker onthouden!

kleertjes

Een ander leuk artikel is deze, over het maken van je eigen lampion. Goed, Nomi is nu nog te klein voor, maar voor grotere kinderen is het wel heel erg leuk. En misschien dat ik het over een paar jaar een keer ga proberen.

Kende jij deze blog al?

 

4 gedachten over “TIP: NIEUWE BLOG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.