‘IS HET AL BIJNA KERST?’ TAG

KERST0

Ik vind kerst echt leuk en gezellig en oké, het duurt nog even, maar ik heb er best veel zin in. Laatst was ik in de Intratuin en daar zag ik al heel veel kerstspulletjes, zo leuk! Ik weet dat veel mensen het nog veel te vroeg vinden om al in de kerststemming te komen, maar ik vind het helemaal niet erg.  Op de blog van Tamara kwam ik deze leuke tag over kerst tegen. Oh, de foto hierboven is trouwens van vorig jaar, zo vroeg ben ik ook weer niet met het neerzetten van de kerstspulletjes 😉

Hoe lang nog tot het kerst is?

49 dagen.

Op een schaal van 1 tot en met 10, hoe erg kijk jij uit naar kerst?

Ik denk een 8.. Ik heb er wel veel zin in, maar het is nou ook niet zo dat ik echt niet kan wachten tot het 25 december is.

Wanneer zet jij de kerstboom op?

We hebben niet echt een kerstboom, omdat we er geen plek voor hebben. De box staat op de plek waar een kerstboom zou kunnen staan, haha. We hebben wel een kleintje trouwens. Ik denk dat ik vrij snel na Sinterklaas de kerstspullen van zolder haal.

kerst00

Hoe ziet jouw ideale boom eruit?

Moeilijk.. Ik vind zo’n witte boom (of een roze!) wel heel gaaf, maar ook de ‘standaard’ kerstbomen vind ik leuk. Gewoon met zilver en rood enzo.

Wat is je favoriete kerstliedje?

‘All I Want For Christmas Is You’ zingt zo lekker mee, net als ‘Last Christmas’. Maar een echte favoriet heb ik niet.

Wat vind jij echt niet kunnen tijdens kerst?

Geen idee eigenlijk..

Naar welk kerstgerecht kijk jij het meeste uit?

Kerstkransjes. Nee grapje. Oké niet helemaal een grapje, want ze zijn wel heel lekker. Ik vind eigenlijk van alles lekker en we hebben niet echt standaard gerechten met kerst.

Wat voor outfit draag jij meestal met kerst?

Meestal ga ik voor een leuk jurkje. En ik heb wel een zwak voor glitters trouwens.

Hoe ziet kerst er bij jou over 25 jaar uit?

Hopelijk vieren we kerst dan gewoon met familie, en komen al onze kinderen (ik hoop dat we dan minimaal twee kinderen hebben) bij ons thuis. Of wij bij hen, ook prima.

Tot slot; wat geeft jou nou echt HET kerstgevoel? Heb je een traditie?

Gewoon de hele sfeer. De versiering, de gezelligheid.. Dat soort dingen. We hebben niet echt een traditie, behalve dan om kerst te vieren met familie.

Heb jij al zin in kerst?

11 gedachten over “‘IS HET AL BIJNA KERST?’ TAG

  1. angelique schreef:

    Ik kan echt niet wachten tot de Kerst begint! Ik ga vandaag stiekem al een beetje met versieren beginnen (kan ook voor sinterklaas zeggen we maar he haha) De kerstcadeaus zijn zelfs al bijna allemaal binnen en de plannen liggen er ook al. Laat maar beginnen! Maare eerst nog twee examens maken…

  2. Mylou schreef:

    Wat een leuke tag! Ik kan echt niet wachten hoor tot kerst, dus bij mij is het op een schaal van 1-10 toch wel een dikke 10 :). Maar ik hou dan ook wel heel erg van kerst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.