Nomi’s blogje; de gymuitvoering

gymuitvoering

Vorige week was de uitvoering van Nomi’s gym. Nomi zit sinds het begin van het jaar op peutergym en ze had heel veel zin in de uitvoering. En daar vertelt ze vandaag over!

De uitvoering

Oma en Silke en Alie kwamen kijken. En toen zag ik Lisse (haar nichtje) ook nog. Alle kindjes en ik gingen op de mat zitten. Lisse ook. De grote kindjes gingen eerst dansen en toen was ik aan de beurt. Toen kwam het liedje van de haai en ik had een haai op mijn rug.

Laten zien wat we kunnen

Alle kleine kindjes gingen gymmen, ik ook. Wij gingen laten zien hoe goed wij allemaal al kunnen gymmen. Ik ging springen op de trampoline. Toen ging ik op de bank lopen, héél hoog. Dat vond ik een beetje moeilijk, maar ik kon dat al wel zelf. Toen ging ik op de balk. Ik gaf de juf een handje want anders val ik eraf. En dan heb ik heel veel pijn.

Kijken naar de andere kindjes

Toen ging ik springen door de hoepels. En rennen. Toen was het klaar en gingen we op de mat zitten. En toen gingen we kijken naar andere kindjes. Andere kindjes gingen ook gymmen en dansen. Dansen vond ik heel mooi. Toen wilde ik ook zo graag dansen. Maar ik moest blijven zitten. Toen was ik een beetje verdrietig. Toen ging ik kijken. En ik moest huilen. Nee hoor dat was maar een grapje, ik ging toch helemaal niet huilen?

En we hebben een koekje gegeten in de auto en toen gingen we weer terug. We gingen weer kijken naar de andere kindjes. Er waren niet zoveel kindjes meer. De kindjes waren al thuis. Ik ging toen spelen met de grote kindjes. Ik ging op de bank lopen en toen ging het grote meisje mij optillen. Hihi!

Toen was het klaar en gingen we naar huis. Maar toen wilde ik het grote kindje nog een kus en een knuffel geven. Ik ging heel snel naar kleedkamer rennen en toen kreeg ik een kus en een knuffel van dat grote kindje. Ik vind het grote kindje heel lief. En nu mis ik het grote kindje een beetje.

We gingen naar huis en we namen mijn gymbeker weer mee. Daar staat Elsa op en die moeten we niet vergeten.

De uitvoering was heel leuk. En ik wil dat graag nog heel vaak doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.