Online winkelcentrum OO Shopping

oo-shopping-1

Ik heb jullie al wel eens verteld dat ik erg graag online shop. Met een baby en een peuter is dat gewoon een stuk makkelijker dan wanneer ik ze mee moet slepen naar de stad. Zo hoef ik geen krijsende peuterpuber van de vloer te rapen, en geen rekening te houden met slaapjes van een baby die geen ritme heeft. Ik kan gewoon shoppen wanneer het mij uitkomt. Laatst kwam ik in aanraking met het online winkelcentrum OO Shopping. De naam zegt het al; het is een online winkelcentrum waar je ontzettend veel verschillende dingen kunt bestellen. Hier heb je alles bij elkaar, en je hoeft dus niet naar verschillende websites.

oo-shopping-2

OO Shopping heeft van alles en nog wat. Natuurlijk keek ik meteen even bij de categorie Baby & Peuter. Want tja, ik ben gewoon nogal shopverslaafd als het om baby- en kinderspulletjes gaat. Binnen deze categorie zijn er heel veel subcategorieën, zoals accessoires, meubels, textiel en last but not least; kleding.

oo-shopping-3

In de categorie baby- en peuterkleding kwam ik heel veel leuke dingen tegen. Deze categorie is ook weer opgedeeld in verschillende categorieën, zodat je heel makkelijk vindt waarnaar je op zoek bent. Zelf was ik niet naar iets specifieks op zoek, maar ik vond het gewoon leuk om even rond te kijken. En je kent het vast wel; dan kom je allemaal leuke dingen tegen! Nomi wil de laatste tijd alleen maar jurkjes en rokjes aan, en ik kwam hele mooie exemplaren tegen. De romper van het merk Fresk is ook ontzettend schattig en voor Lenn gebruik ik ontzettend veel kwijlslabbetjes, dus die staat ook op mijn wishlist.

oo-shopping-4

Ook in de categorie kraamcadeaus kwam ik hele gave dingetjes tegen. Nomi heeft dit varkentje in het roze en ze speelt er zoveel mee! Ze zit er regelmatig op, laatst lag het varken op de bank te ‘slapen’ en ik heb ook al een paar keer de vraag gekregen of het varken mee naar bed mag. In deze categorie vindt je ook leuke pakketten, wat ik zelf altijd erg leuk vind als kraamcadeautje.

Hou jij ook zo van online shoppen? En kende je OO Shopping al?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

3 gedachten over “Online winkelcentrum OO Shopping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.