Op mijn bucket list; een camping vakantie

camping

Ik heb jullie vast wel eens verteld dat mijn ouders een camping hebben, maar zelf gingen we vroeger eigenlijk bijna nooit kamperen. Mijn ouders konden zelf in het hoogseizoen natuurlijk niet op vakantie en in de herfst of winter kamperen is over het algemeen niet zo’n succes. Ik heb wel eens met mijn opa en oma en met mijn oom en tante gekampeerd en dat vond ik als kind erg leuk. Daarom lijkt het me erg leuk om over een tijdje met onze kinderen een keer op camping Vakantie te gaan.

Nou moet ik toegeven dat ik mezelf niet echt in een tent zie kamperen. Bart en ik zijn, toen we net getrouwd waren, naar een camping in Italië geweest. Daar zaten we in een stacaravan en dat vond ik heerlijk. Ik vind het heel fijn om bijvoorbeeld een eigen badkamer te hebben en om niet met een wc-rol onder mijn arm naar een toiletgebouw te hoeven lopen. Nou zullen sommigen misschien vinden dat kamperen dan niks voor mij is (en misschien is dat ook wel zo) maar met iets meer luxe vind ik het juist wel heel leuk.

Over een paar jaar lijkt het me heel leuk om naar een mooie en kindvriendelijke camping te gaan. Eentje met een mooi zwembad, ergens waar het lekker weer is en met een mooie omgeving. Zoiets als Des Alicourts Resort bijvoorbeeld. Dat is een camping midden in Frankrijk, dus je hoeft niet zo heel lang in de auto te zitten en het ziet er heel mooi uit. Het lijkt me heerlijk om daar een weekje een stacaravan te huren en te genieten van onze vakantie.

Ga jij wel eens kamperen?

Dit artikel is gesponsord.

6 gedachten over “Op mijn bucket list; een camping vakantie

 1. Rosanne schreef:

  Ik zeg dóén!
  Mijn liefde voor kamperen is terug te halen uit mijn jeugd. Zoveel prachtige herinneringen heb ik daaraan. Ik twijfel dan ook niet om mijn kinderen, mag ik die later krijgen, zeker mee te nemen naar de camping, heerlijk!

 2. Margriet schreef:

  Kamperen is zo fijn! Als kind ging ik al met mijn ouders kamperen in een tent of vouwwagen. Nu gaan mijn man en ik ook meestal kamperen als we op vakantie gaan. Ik vind het heerlijk, het geluid van de wind tegen de tent, het lekker buiten zijn, ja ’s nachts is het minder leuk als je naar de wc moet, maar verder is het goed te doen. Met kinderen kan je voor de kinderen een plasemmer gebruiken ’s nachts.

 3. Marcella schreef:

  Haha herkenbaar als Hayden straks ouder is wil ik best gaan kamperen, maar dan wel met wat luxe. Dit jaar gaan wij gezellig met z’n 3tjes met de vliegtuig de zon opzoeken, wel buiten het hoogseizoen ivm het drukte op het land in de zomer.

 4. Hanna schreef:

  Ik vind kamperen heerlijk, maar met een wc rol onder de arm vreselijk. Gelukkig hoeft dit bijna nergens meer tegenwoordig. Soms heb je bij zo’n safaritent ook een eigen douche, ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.