Primark shoplogje

primark shoplog 1

Zaterdag ging ik even naar de Primark, vooral om wat dingetjes voor Nomi te halen. Ze groeit de laatste tijd gigantisch snel uit haar kleertjes en daarom leek het me handig om alvast wat kleding in grotere maten te halen, voor de lente en de zomer. En ik kon het natuurlijk ook niet laten om iets te kopen voor ons zoontje.

primark shoplog 2

Bart en Nomi zochten samen deze sokken uit. Volgens mij komen ze van de jongensafdeling, maar Nomi vindt ze prachtig. Deze schoentjes vond ik zelf heel schattig als extra schoentjes voor de zomer. De kosten € 4,00.

primark shoplog 4

Nomi vond het heel interessant wat ik aan het doen was en ze wilde alles zien. Het shirtje links kost € 3,00 (en een shirtje met een poes erop kan ik natuurlijk niet laten hangen) en het rechter shirtje kost € 1,80.

primark shoplog 5

En die poes moest eens even goed bekeken worden..

primark shoplog 6

Ook deze twee shirtjes kosten € 1,80 en ik vind ze heel erg leuk. Ik denk dat ze deze in de lente en zomer wel past.

primark shoplog 7

Nu Nomi wat groter is vind ik spijkerbroekjes haar heel leuk staan. De linker kost € 5,00 en de rechter € 8,00 en ze zijn nu nog iets te groot, maar ik heb zo’n vermoeden dat ze er vrij snel al in gaat passen.

primark shoplog 3

En voor mijn buikbaby nam ik deze pyjamaatjes mee. Ze kosten € 10,00 voor 3 pyjama’s.

Shop jij vaak bij Primark?

16 gedachten over “Primark shoplogje

 1. Hanna schreef:

  Die pyjamaatjes vind ik echt heel leuk! Ik kom wel af en toe bij de primark maar moet er wel speciaal voor naar toe gaan. Toch slaag ik eigenlijk altijd wel dus dat scheelt.

 2. marjon schreef:

  Leuk! Ik shop ook geregeld bij primark. Zeker voor de shirtje. In de zomer trek je al snel elke dag iets anders aan, wordt er zand, water, ijs op geknoeid. Dus shirtjes van primark zijn dan leuk en goedkoop!

 3. Nathalie schreef:

  Die sokjes… helemaal geweldig!!
  Ja ik ga wel eens naar de primark, maar niet vaak het zit niet heel dicht bij huis en de laatste keer viel de kleding voor de kids erg tegen. Binnenkort ga ik het wel weer een keertje proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.