Op mijn wishlist; een boomstamtafel

boomstamtafel

Een tijdje geleden vertelde ik jullie dat we graag een nieuwe eethoek wilden. We hebben er toen via Marktplaats eentje gevonden waar ik nog steeds heel blij mee ben, maar op dat moment had wist ik nog niet van het bestaan van boomstamtafels af. Inmiddels wel, en wat zijn ze gaaf zeg!

boomstamtafel

Deze boomstamtafel vind ik echt heel gaaf en het is op dit moment echt een trend. Het blad van de tafel is 5 tot 6 cm dik en het is massief frans eikenhout. De tafels zijn gemaakt van echte boomstammen en dat zie je terug aan de zijkant van de tafel. Daarom is iedere tafel uniek.

De tafels geven een unieke sfeer aan je interieur en je haalt hiermee echt de natuur in huis. De tafels zijn ook erg geschikt voor bijvoorbeeld op kantoor. Ook goed om te weten is dat de randen van de tafel splintervrij worden gemaakt.

 

boomstamtafel-2

De boomstamtafels zijn niet goedkoop. De prijzen beginnen op Tabledusud.nl bij € 1099 en daarom denk ik dat ze nog wel even op mijn wishlist blijven staan. We hebben natuurlijk ook net een nieuwe tafel en ik ben niet van plan om zo snel een andere te kopen, maar ik ga ze wel onthouden voor in de toekomst.

Kende jij deze boomstamtafels al? En wat vind je ervan?

Een gedachte over “Op mijn wishlist; een boomstamtafel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.