Op vakantie!

Gisteravond zijn we rond 12 uur in de auto gestapt richting Schiphol. Om half 2 kwamen we aan op Smart Parking en iets voor 2 uur stonden we op Schiphol. Natuurlijk waren we weer veel te vroeg, maar ik wilde niet het risico lopen om te laat te komen, dus zijn we mooi op tijd weggegaan. Om 5 uur vertrok ons vliegtuig richting Bodrum, Turkije! Op het moment dat dit artikel online komt, zitten we waarschijnlijk in de bus richting ons Hotel in Gümbet. In dit prachtige hotels (als je op ‘klik verder’ klikt, zie je meer foto’s) gaan we een weekje lekker relaxen. De weersvooruitzichten zijn super, overdag tussen de 30 en 35 graden met veel zon en ’s nachts komt het ook nauwelijks onder de 20 graden. ’s Avonds kan ik dus nog lekker in m’n jurkje buiten zitten, heerlijk! 
Deze week ben ik waarschijnlijk weinig online, maar er zal gewoon iedere dag een artikel online komen. 

Hier zie je de hotelkamers, mooi hè? 
Het zwembad! 
Als ik terug ben, ga ik natuurlijk jullie reacties lezen en zal ik absoluut ook een kijkje nemen op jullie blog.
Tot volgende week! 

30 gedachten over “Op vakantie!

  1. Katy schreef:

    Wauw klinkt geweldig en ziet er ook super mooi uit! Ik ben nooit in Turkije geweest, maar het lijkt me wel gaaf en heerlijk als het zonnetje schijnt =]! Ik hoop dat je het naar je zin zult hebben daar <3!

    xxx Katy ^^!

  2. Sabine schreef:

    Wat heerlijk! Ik ben als kind eens met m'n ouders naar Bodrum geweest en wat was dat een prachtige vakantie! Zo mooi daar! En heerlijk eten. Heel veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.