Dagboekje #214; koemelkvrije taart maken, zwemmen en kinderboerderij

Dinsdag dagboekjes dag, diary dinsdag, dinsdag is voor dagboekjes.. Ik ben gek op beginrijm, maar daar had ik niet aan gedacht toen ik 5 jaar geleden mijn dagboekjes op maandag online zette. Vandaar de simpele titel ‘dagboekje’, met een nummer erachter. Maar goed, hier is hij weer. Vorige week maandag gingen we even naar de stad en boodschappen doen, onder andere voor een koemelkvrije kwarktaart. Nomi wilde een klein karretje, en toen kon mijn dramaqueen opeens niet meer lopen. Ik zette haar in het kleine karretje, maar daar was ze het ook niet zo mee eens

Dinsdagochtend zat Nomi heerlijk dromerig naar buiten te kijken terwijl ze een cracker at. Daarna gingen we naar het consultatiebureau, en dat was weer ouderwets om te janken..

Daarna ging Lenn naar bed, en ik maakte met Nomi een koemelkvrije kwarktaart, om het uit te proberen voor Lenns verjaardag. Het was een groot succes, en ook Lenn vond het hartstikke lekker.

Woensdag is Pretty Little Liars dag, en vorige week keek ik de allerlaatste aflevering terwijl Nomi en Lenn sliepen. Toen ze weer wakker waren wilde Nomi bij Lenn in bed spelen, en ik kon boven even wat dingetjes doen.

Donderdagochtend sorteerde ik wat donaties voor Stichting Babyspullen. Daarna kregen we een heel leuk pakketje; een nieuwe Tripp Trapp kinderstoel voor Nomi. We zetten hem samen in elkaar, en Nomi heeft echt goed geholpen! Ze heeft absoluut de handigheid van haar vader.

’s Middags kwam mijn moeder langs, en Nomi wilde graag samen tekenen (lees; Nomi vertelde mijn moeder wat ze moest tekenen of schrijven). ’s Avonds ging ik even lopen, en ik zweette me de cholera. Ik dacht dat het niet zo warm was en daarom deed ik een lange broek aan en een iets te dik shirtje, maar het was hartstikke klam..

Vrijdagochtend keek ik de kasten van Nomi en Lenn eens goed door, en daarna gingen we even naar de stad om op zoek te gaan naar wat nieuwe kleertjes. Helaas vonden we bijna niks leuks. Daarna drukte Lenn in no time op alle knopjes van de vaatwasser, en was heel het ding van slag.

Na het middagslaapje gingen we even ergens anders winkelen, en daar vonden we wel een paar leuke dingen, alvast voor de herfst. ’s Avonds maakte ik een selfie, omdat mijn shirtje en tattoo matchten.

Zaterdagmiddag gingen we naar mijn ouders, en omdat het eindelijk droog was waren we lekker buiten. Lenn onderzocht de auto, en Nomi was ook lekker aan het spelen.

Zondagochtend gingen we zwemmen en Nomi en Lenn vinden dat zó leuk! En Bart en ik ook trouwens.

’s Middags kwam mijn zusje langs en we besloten naar de kinderboerderij te gaan. Terwijl Nomi niet van de glijbaan durfde omdat er een kip liep (ze is echt overal bang voor) stak Lenn zijn vingers bij de geitjes in hun mond. Toen Nomi 11 maanden was, was ze zelfs bang voor een hobbelpaard.. Lenn is juist nergens bang voor, en is ook best een dierenvriend.

3 gedachten over “Dagboekje #214; koemelkvrije taart maken, zwemmen en kinderboerderij

  1. Patricia schreef:

    Wat een gezellig dagboekje! Klinkt trouwens hartstikke leuk?. Lekker he samen zwemmen, wij houden er ook zo van. Wat goed dat Nomi zo goed kan helpen. Knap hoor van haar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.