PERSOONLIJK: VOLGENDE MAAND TROUWEN WE!

Nog iets meer dan een maand en dan is het zover, dan gaan mijn vriend en ik trouwen! Het komt nu wel heel dichtbij en gelukkig zijn de meeste dingen al geregeld. Jullie reageren altijd heel leuk op artikelen over onze bruiloft, dus vandaar dat het me leuk leek om jullie weer een beetje op de hoogte te brengen. 

We hebben al redelijk snel de datum en de tijd vastgelegd bij de gemeente. Ook wisten we snel waar we het feest wilden houden, doordat er hier eigenlijk niet zo heel veel opties zijn. We willen het feest graag houden in onze eigen woonplaats en daarom kozen we voor de achterzaal van een café. Inmiddels zijn we daar twee keer geweest en we hebben de hele dag doorgesproken. Overdag houden we het klein, alleen naaste familie zijn daarbij. ’s Avonds nodigen we meer familie en vrienden uit, maar het wordt geen heel groot feest. 
Een tijdje geleden heb ik mijn jurk gekocht en deze week ga ik hem laten vermaken. Dat is dus ook bijna rond. Vorige week kwam ik onverwachts schoenen tegen en die heb ik natuurlijk meegenomen. Onze ringen zijn besteld en die kunnen we over ongeveer 2 weken ophalen. Qua andere sieraden ben ik er nog niet helemaal uit, maar dat wil ik simpel houden. Daarnaast weet ik ook nog niet precies wat ik qua haar en make-up wil, maar ik ga binnenkort wat dingen uitproberen. Mijn nagels ga ik laten doen door de zus van mijn vriend, zij zet namelijk zelf gelnagels. Een ander ding wat we nog moeten doen, is het versturen van de kaarten. Deze gaan we vanavond gaan bestellen, dus aan het einde van deze week komen ze binnen. Dat is dus ook bijna rond. 
Als jullie het leuk vinden, zal ik binnenkort weer een update geven!

31 gedachten over “PERSOONLIJK: VOLGENDE MAAND TROUWEN WE!

 1. Kirsty schreef:

  Wat spannend allemaal zeg! Lijkt me wel echt superleuk om zo bezig te zijn met je trouwdag, denk dat dat al wel veel voorpret oplevert! 🙂 Ben trouwens wel heel benieuwd hoe je er op de dag zelf uit gaat zien! 😀

 2. Sophie schreef:

  Natuurlijk vinden we een update leuk! En wat ik je als tip kan geven met sieraden enzo, doe wat jezelf mooi vindt, dat is het belangrijkste het is jouw dat. Ze zeggen altijd less is more! En je vriend, of man, zal je toch wel prachtig vinden! X Sophie

 3. Bertine schreef:

  Leuk! hopelijk hebben jullie dan mooi weer. tip: laat je een proefkapsel bij de kapper doen? plan dat dan op dezelfde dag dat je je jurk weer gaat passen, zie je direct hoe het bij elkaar staat:)

 4. Kimberley schreef:

  Leuk om te lezen! Ik ben sinds vorig jaar ook verloofd met mijn vriend en er valt zoveel te regelen. We hebben nu eindelijk een locatie gevonden en nu is het sparen, sparen, sparen. Ik hoop dat jullie een geweldige dag hebben en laat alles gewoon gebeuren, geen stress!

 5. Petra schreef:

  hihi het grote aftellen is begonnen , nu is het een kwestie van de laatste puntjes op de i zetten en heerlijk genieten van de spannende tijd zo net voor jullie bruiloft…

 6. Lisa's Beautybabbels schreef:

  Super leuk om te lezen! Wat spannend zeg, het komt echt zo dichtbij!
  Ik ben afgelopen weekend met een vriendin meegeweest haar trouwjurk uitzoeken, en dat was zo leuk! Ik zit nu ook helemaal in trouwsferen haha. Veel plezier met de laatste voorbereidingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.