PLOG: VOOR HET EERST BABYZWEMMEN

Afgelopen zaterdag kocht ik een badpakje voor Nomi en aangezien ik best impulsief ben, moest die natuurlijk ook meteen gebruikt worden. Ik had het al vaker met Bart gehad over babyzwemmen en het leek ons erg leuk, maar toen vonden we Nomi er nog iets te jong voor. Inmiddels is ze ruim 5 maand en besloten we het gewoon een keertje te proberen. De volgende dag gingen we dus naar het zwembad.

’s Ochtends besloot ik nog even mijn benen te scheren, want die zagen er nog iets te ‘winters’ uit. Daarna dronk ik een kopje thee en ik at een eierkoek (en ik bedacht iets te laat dat ik daar een fot van wilde maken, vandaar dat de eierkoek al bijna op was). 
Toen maakte ik Nomi wakker, ik kleedde haar aan, ik voedde haar en we reden naar het zwembad.
Onderweg maakte ik een selfie en natuurlijk waren we véél te vroeg, waardoor we nog niet eens naar binnen konden.
Het zwemmen was ontzettend leuk! We zongen liedjes, we deden wat spelletjes en Nomi vond het water heel interessant. Ze is zelfs al onder water geweest (dat was het enige wat ze niet zo leuk vond) en ze heeft zich goed vermaakt. 
Nomi is drie kwartier in het water geweest en daarna voelde ze nog steeds helemaal warm aan. Ze heeft het sowieso niet snel koud, maar volgens de leidster van het babyzwemmen was dit wel uniek voor een kindje van 5 maand. Het babyzwemmen is dus zeker voor herhaling vatbaar! Na het zwemmen was ze hartstikke moe en thuis viel ze meteen in slaap.
Bart ging even boodschappen doen en kwam thuis met pizzabroodjes, lekker! Na de lunch las ik de comments op mijn blog.
’s Middags vond ik het te mooi weer om binnen te blijven, dus we besloten een stukje te gaan wandelen. Nomi zag er erg swag uit met haar nieuwe zonnebril en ik moest telkens lachen als ik naar haar keek. Vooral de combinatie met de speen vond ik erg lachwekkend.
We wandelden ongeveer een half uurtje en Nomi viel al snel weer in slaap. Dat babyzwemmen is blijkbaar erg vermoeiend.
Daarna keek ik samen met Nomi een aflevering van Devious Maids, mijn nieuwe serie verslaving. Het was niet zo heel erg geschikt voor Nomi, dus na een tijdje zette ik haar toch maar andersom op schoot. 
’s Avonds at Nomi worteltjes en Bart kookte voor onszelf. Gebakken aardappeltjes blijven toch wel erg lekker.
’s Avonds keken we de film In Time (met Justin Timberlake, waardoor de film natuurlijk nog net iets leuker wordt).
Gerelateerde artikelen:

5 gedachten over “PLOG: VOOR HET EERST BABYZWEMMEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.