Primark Kids spring/summer 2016

10

Jullie weten misschien wel dat ik groot fan ben van Primark. Nomi heeft een aantal hele leuke kleertjes van Primark in haar kast hangen en als ik in een stad ben waar een Primark zit, ga ik er altijd even kijken. En ik kom eigenlijk nooit met lege handen de winkel uit. Vanochtend kreeg ik een persbericht met foto’s van de nieuwe collectie en wat zijn de kleertjes weer leuk! De ontwerpers wilden de collectie vooral relaxed maken, en daarnaast ook comfortabel. Je ziet veel fashion must haves terug en daarnaast speelt denim een belangrijke rol. Ook zie je in deze collectie chique blazers, lichtgewicht jassen, harem-broeken, opvallende prints en kleurrijke tops en jumpsuits. Nu maar hopen dat het snel lente wordt!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

Wat vind jij van deze collectie?

9 gedachten over “Primark Kids spring/summer 2016

  1. marjon schreef:

    Primark is hier ook favoriet. Ik vind niet elke collectie even leuk, maar deze ziet er wel mooi uit.
    Ik heb ook al een paar zomer shirtjes gekocht bij primark… shoplogje komt er nog aan šŸ™‚

  2. haia schreef:

    Ooh leuke dingen zeg. Ben er nog maar eenmaal geweest. Maar ik hoor wel van een paar mensen dat de kwaliteit veel minder is geworden. Zie jij dat ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.