Nieuwe schoenen voor Nomi en Lenn

adidas

Kindervoetjes groeien hard, zo bleek de laatste tijd wel weer. Daarom ging ik voor Nomi en voor Lenn op zoek naar nieuwe schoenen. Nomi heeft nogal een uitgesproken smaak en daarom zoek ik schoenen meestal samen met haar uit. Lenn vindt alles nog wel prima, dus zocht ik zelf iets voor hem uit.

Footway

footway

Van de webshop Footway mocht ik voor allebei de kinderen een paar schoenen uitzoeken. Op Footway vind je naast kinderschoenen ook een hele ruimte collectie dames- en herenschoenen van heel veel verschillende merken.

All Stars voor Nomi

converse

Laatst liet ik in een schoenenwinkel All Stars aan Nomi zien, omdat ik ze zelf erg leuk vind. Maar Nomi was er heel erg duidelijk in, die vond ze niet mooi en die wilde ze echt niet aandoen. Hm, jammer!

all stars

Maar toen ik haar deze schoenen liet zien, was ze erg enthousiast! Ze zijn net even anders dan de meeste All Stars. Stoer, maar toch ook meisjesachtig door de roze accenten en de glitters. Nomi vond ze heel erg mooi en lag nog net niet bij de voordeur te wachten totdat de postbode ze kwam brengen. Toen de postbode eraan kwam vertelde ze hem enthousiast dat er hele mooie schoentjes voor haar in dat pakketje zaten. Ze wilde ze natuurlijk meteen aan en wat is ze er blij mee!

Adidas Superstar schoentjes voor Lenn

adidas

Voor Lenn bestelde ik deze schoenen een beetje op de groei, maar als hij ze straks past, kunnen we twinnen! Ik heb zelf namelijk ook Adidas Superstar schoenen, maar dan met zwarte en grijze strepen. Voor Lenn twijfelde ik tussen de versie met blauwe en de versie met zwarte strepen. Uiteindelijk besloot ik dat ik blauw toch iets leuker vind.

adidas superstar

Ze zijn er ook met roze strepen en die liet ik aan Nomi zien, maar die wilde ze niet hebben. Ik heb ze bij Lenn al even aangedaan en ze staan zo schattig! Hopelijk groeit hij er snel in.

6 gedachten over “Nieuwe schoenen voor Nomi en Lenn

  1. Gerdine schreef:

    Grappig dat jou dochter zo’n uitgesproken smaak heeft. Het kan de mijne echt niets schelen. Wel makkelijk, kan ik voor de goedkoopste gaan 🙂
    Leuke schoentjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.