Dagboekje 248; paasfeestje, winkelen en Eerste Paasdag

Vorige week bedacht Nomi dat ze graag een winkeltje wilde. Ze heeft al een keukentje, en die besloot ik een kwartslag te draaien. Nomi vond het helemaal leuk dat haar keukentje nu een winkeltje was geworden. Verder hadden we vorige week een paasfeestje op de peuterspeelzaal, we gingen even winkelen en op Eerste Paasdag gingen we naar mijn ouders.

Maandag; eindelijk de zomerjasjes aan

Maandag was het eindelijk warm genoeg om in een zomerjasje naar buiten te gaan, en Nomi was helemaal blij. Ze wilde haar nieuwe zomerjasje al heel graag aan sinds ze hem had, maar telkens was het nog te koud.

Dinsdag

Dinsdag was een rustig dagje. We deden boodschappen en de rest van de dag bleven we thuis. ’s Avonds ging ik even sporten en dat was de zesde van de 40 keer. Ik ben er dus nog lang niet haha!

Woensdag

Woensdagochtend werd Nomi door mijn schoonmoeder opgehaald, dus ik had alleen Lenn in huis. We speelden even samen en daarna gingen we naar de stad. Lenn was niet zo blij, want ik zette hem in de buggy. Het liefst wil hij overal lopen, maar soms is dat echt even niet handig.

Donderdag; paasfeestje

Donderdagochtend hadden we een paasfeestje op de peuterspeelzaal. Lenn mocht ook mee en het was hartstikke gezellig. Nomi en Lenn hebben lekker geknutseld en paaseieren gezocht.

’s Middags was Nomi een ‘Elsa Paashaas’, volgens haarzelf. Na Lenns slaapje gingen we even naar de stad, waar we nieuwe schoenen kochten voor Lenn. Zijn oude schoentjes bleken namelijk te klein te zijn…

Vrijdag

Vrijdag keek ik de nieuwste aflevering van Riverdale en daarna gingen we even naar de stad om paasboodschappen te halen. Nomi had zelf haar outfit uitgekozen, en ze kiest dan bijna altijd voor roze.

Zaterdag

Zaterdagochtend ging ik met Nomi naar peutergym. Daarna gingen we naar Apeldoorn om naar een eventuele nieuwe auto te kijken.

Toen we terug waren ging Lenn naar bed, en wij waren even buiten. Wat was het lekker weer zeg!

Daarna gingen we even naar Enschede. Ik wilde graag naar Zara, maar dat viel een beetje tegen. Ik kocht wel wat leuke dingen bij Primark en dat laat ik jullie binnenkort zien. Toen we klaar waren met shoppen hadden we geen zin om te koken, en daarom aten we bij McDonalds.

Zondag; Eerste Paasdag

Zondagmiddag gingen we eerst even bij de caravan kijken. Lenn had wat moeite met het trappetje, en Nomi hielp hem. Daarna gingen we naar mijn ouders, waar mijn moeder Paashaas ballonnen voor Nomi en Lenn had gemaakt.

Daar zochten we paaseieren en we bleven er eten. Lenn viel op zijn hoofd en had er weer een nieuwe kras bij, maar daar leek hij geen last van te hebben. Toen we weer thuis waren gingen Nomi en Lenn naar bed, en binnen een paar minuten sliepen ze.

Hoe waren jullie paasdagen?

4 gedachten over “Dagboekje 248; paasfeestje, winkelen en Eerste Paasdag

  1. MamaMinke schreef:

    Oh is er weer een nieuwe aflevering van riverdale? Ik dacht dat het afgelopen was. Weer even kijken dan. Wij hebben lekker rustig aan gedaan deze paasdagen. 1e bij mijn schoonfamilie en mijn man aan het werk. Tweede lekker thuis en kwamen mijn ouders nog even. Uiteindelijk lekker wezen uit eten samen. Ideaal zo’n dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.