Serie aanraders

cold cozy nights

Het is nu toch wel de ideale tijd om lekker op de bank series te kijken denk ik. Met kerst ben je (of nou ja, zijn de meesten) lekker vrij en met dit weer vind ik het sowieso heerlijk om onder een dekentje met een kopje thee een serie te kijken. En daarom besloot ik weer een overzichtje te maken van mijn favoriete series van de laatste tijd.

 

Ik had het eigenlijk helemaal niet verwacht, maar ik vond Breaking Bad echt een geweldige serie. Ik was op zoek naar een serie om samen met Bart te kijken en ik besloot Breaking Bad eens een kans te geven. Binnen een paar afleveringen waren we allebei verslaafd en ik vond het echt jammer toen het afgelopen was.

Ik begon aan Orphan Black op aanraden van een aantal Instagram volgers en ook aan deze serie was ik vrij snel verslaafd. Ik moet wel zeggen dat ik seizoen 3 niet meer zo leuk vond als seizoen 1, maar het bleef wel heel spannend.

Ik kijk The Vampire Diaries al jaren en ik ben inmiddels bij seizoen 7. En ik blijf telkens weer uitkijken naar de volgende aflevering.

Hetzelfde geldt voor Pretty Little Liars, wat een verslavende serie is dat zeg.

The O.C. begon in 2004 en ik had het nog nooit gezien. Ik ben er een paar maand geleden mee begonnen en inmiddels heb ik alle seizoenen gezien. Wat een leuke serie is dit!

Met The Secret Circle ben ik pas begonnen en ik hou wel van dit soort spannende series. Het grote nadeel is wel dat er maar 1 seizoen van is.

Wat is op dit moment jouw favoriete serie?

7 gedachten over “Serie aanraders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.