Dagboekje #138; ontstoken oogje, kerstspulletjes en lekker thuis

1

Vorige week had Nomi een ontstoken oogje. Maandag werd ze na haar slaapje wakker met een rood en dik oogje, en ’s avonds had ze er echt pijn aan. Ze bleef huilen en ze had 39 graden koorts. De volgende dag was het gelukkig al bijna weer over en inmiddels zie je er niks meer van. Verder haalde ik (eindelijk) wat kerstspulletjes van zolder en eigenlijk deden we deze week niet echt iets bijzonders.

2

Ik probeerde een beetje vooruit te bloggen en Nomi nam een bijzondere houding aan. Geen idee wat ze aan het doen was.

3

Nomi wil de laatste tijd alles doen wat ik doe, dus regelmatig ‘helpt’ ze me met dingetjes in huis. Omdat het best lekker weer was, liepen we samen lekker een stuk.

4

Ik kreeg een leuk pakketje van Kneipp en donderdagavond keken we naar de finale van Expeditie Robinson.

5

Ik ging op zoek naar wat dikkere broekjes voor Nomi en ik vond deze van Bakkaboe. Toen we weer thuis waren, overwon ik mijn angsten en ik ging naar zolder om kerstspulletjes op te halen. Ik blijf die trap eng vinden..

6

Deze spulletjes vond ik onder andere. Ieder jaar ben ik weer vergeten wat voor kerstspulletjes we allemaal hebben. De volgende ochtend zat Nomi nog even in bed toen ik me aankleedde, en ze keek een boekje.

7

Zaterdag was ik even aan het bloggen en ’s middags gingen we naar Hengelo, op zoek naar schoentjes voor Nomi. Ik kwam een aantal leuke dingen tegen, maar geen schoentjes. Binnenkort kunnen jullie een shoplogje zien.

8

Zondag gingen we aan het einde van de middag naar mijn ouders. Daar lag deze kerstmuts en ’s avonds bleven we daar eten.

2 gedachten over “Dagboekje #138; ontstoken oogje, kerstspulletjes en lekker thuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.