SHOPLOG DM, NEW LOOK EN PRIMARK

Toen ik een week in Limburg was, kon ik het natuurlijk niet laten om even te gaan shoppen. Ik ben in Aken geweest, waar ik bovenstaande dingetjes kocht bij de DM drogist. Een handcrème (die echt heel lekker ruikt), een nagellakje van P2 (zo jammer dat ze dat merk in Nederland niet meer verkopen) poeder van Essence en een nagellak remover die donkere kleuren makkelijk verwijdert (althans, dat staat op de verpakking, ik heb hem nog niet gebruikt.

Bij New Look kocht ik drie shirtjes. De eerste en laatste zijn t-shirts, de middelste is een hemdje. 
Ik was laatst al bij Primark geweest, dus daar heb ik niet veel gekocht. De ‘ultra soft super skinny’s’ vind ik echt heel fijn, dus ik heb er nog een meegenomen. Verder kocht ik een hair turban en cosmetics pads.

47 gedachten over “SHOPLOG DM, NEW LOOK EN PRIMARK

  1. Anoniem schreef:

    Die wattenschijfjes had ik ook eens gekocht bij de primark, wat een verschrikkelijke ondingen. zo pluizig en zo kapot en hard.
    had erna meteen een oogontsteking te pakken helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.