Shoppen voor het hele gezin bij limango

limango 1

Met een baby en een dreumes in huis is het niet altijd handig om de stad in te gaan om te gaan shoppen. Online shoppen is dan een hele goede uitkomst en dat doe ik regelmatig. En ik vind het ideaal om voor het hele gezin te kunnen shoppen bij dezelfde webshop. limango is zo’n webshop, je kunt er kleding, schoenen, accessoires en zelfs speelgoed vinden!

Leuk om te weten is dat limango op dit moment Europa’s grootste online shop voor de hele familie is. Je vindt er iedere dag nieuwe acties van topmerken. Wat dacht je bijvoorbeeld van 43% korting op Converse schoenen, 66% korting op Vans of 35% korting op Ray Bans? Let op; je moet er snel bij zijn, want de acties lopen maar enkele dagen.

limango

Zelf heb ik limango nog maar net ontdekt, maar ik ben nu al groot fan. Het is echt de moeite waard om de aanbiedingen te bekijken en ik kan er zowel voor mezelf als voor de rest van mijn gezin echt leuke dingen vinden.

limango name it

Eén van de kinderkledingmerken met erg leuke aanbiedingen is Name It. Ik ben sowieso groot fan van Name It en dit soort kortingen maken het natuurlijk extra leuk. Ik kwam bijvoorbeeld dit t-shirtje tegen, waar je via limango maar € 6,50 voor betaalt.

limango wonen

Ook in de categorie wonen ben ik veel leuke dingen tegengekomen, ook weer met hele leuke kortingen. Deze theepot bijvoorbeeld, ik ben echt verliefd op het kleurtje.

Je kunt bij limango dus echt slagen voor het hele gezin en ik vind het absoluut de moeite waard om je aan te melden. Dat is trouwens zo gebeurd, je hoeft alleen je e-mail adres in te vullen, even op een linkje te klikken en je kunt gaan shoppen.

Kende jij limango al?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

3 gedachten over “Shoppen voor het hele gezin bij limango

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.