SOCIAL MEDIA LIE TAG

Laatst kwam ik deze tag tegen, ik weet alleen niet meer waar. Wel weet ik dat hij mij meteen aansprak, doordat ik best wel verslaafd ben aan social media. Vooral Instagram vind ik heel erg leuk, en daar kijk ik meerdere keren per dag op. Ik post zelf ook regelmatig foto’s en daarom wilde ik deze tag graag invullen. Ben je benieuwd hoe eerlijk ik ben op social media? Klik dan verder.

Hoeveel foto’s maakte je voordat je je laatste foto op Instagram deelde?
Eén. Maar het komt regelmatig voor dat ik er meer maak hoor, vooral bij selfies is dat vaak zo. Dan maak ik er vaak wel een stuk of vijf.

Plaats je foto’s van gezelligheden die eigenlijk helemaal niet zo gezellig zijn?
Nee. Als ik iets niet gezellig vind, maak ik geen foto’s. Ik kan me eigenlijk ook niet voorstellen waarom mensen zouden doen alsof iets heel gezellig is, terwijl dat niet zo is.

Style jij hoekjes voor de foto terwijl de rest van je huis een puinhoop is?
Ja dit doe ik wel eens.. Lang niet altijd hoor, maar ik schuif wel eens wat rommel aan de kant als ik een foto wil maken. Jullie hoeven niet al mijn troep te zien, haha.

Plaats je wel eens foto’s waar je zelf heel leuk opstaat, maar anderen ehm.. Niet zo charmant?
Nee, hoewel andere mensen wel eens zeggen van wel. Maar als ik vind dat iemand anders niet mooi op een foto staat, zet ik hem er niet op. Maar goed, over jezelf ben je natuurlijk altijd kritischer dan over een ander.

Plaats je wel eens foto’s van heerlijk uitziend eten, inclusief lovende hashtags, dat eigenlijk gewoon niet te eten is, zo vies?
Nee. Ik plaats sowieso niet zo vaak foto’s van eten, en ik gebruik ook niet vaak hashtags. En als iets niet lekker is, zet ik er sowieso geen foto van op social media.

Complimenteer je je social media vrienden wel eens terwijl je er eigenlijk niks van meent?
Alweer een ‘nee’. Ik zou ook niet weten waarom ik dat zou doen trouwens.

Aan welke social media lie maak jij je nog meer wel eens schuldig?
Ik post wel eens foto’s die stiekem niet van die dag zijn. Soms vergeet ik een foto te plaatsen en kom ik hem een paar dagen later weer tegen. Of iemand anders heeft een foto gemaakt, en die krijg ik een paar dagen later. Laatst plaatste ik een foto van mij en Nomi in bed, maar die maakte ik eigenlijk twee dagen daarvoor al.

Hoe eerlijk ben jij op social media?

 

 

9 gedachten over “SOCIAL MEDIA LIE TAG

  1. Sylvie schreef:

    Ik vind dit ook een leuke tag! Ik kom het antwoord van dat je foto’s plaatst die niet op de dag zelf gemaakt zijn wel vaker tegen, maar vind dat niet echt een trucje, het gaat er toch om om anderen een kijkje in je leven te geven? Maakt toch niet uit dat je in werkelijkheid al twee dagen eerder bij de kinderboerderij oid stond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.