DAGBOEKJE 126; WORDPRESS, INTRATUIN EN PLOGGEN

1

Begin vorige week stapte ik eindelijk over van Blogger naar WordPress. Mijn host heeft me heel goed geholpen, maar daarna ben ik zelf natuurlijk nog wel even bezig geweest met de lay-out enzo. Verder ging ik met mijn moeder naar Intratuin (waar al veel kerstspullen staan) en vrijdag en gisteren plogde ik.

2

Maandag was het Internationale dag van de Vrede en War Child riep iedereen op om een peace selfie te maken. Dus dat deed ik. Nomi wilde graag zelf eten en dat werd natuurlijk een grote bende. En nee ze at geen popcorn, dit waren aardappeltjes.

3

Ze vindt het steeds leuker om te staan, maar het lukt haar zelf nog niet. Ze gaat wel op haar knieën liggen en als ik haar een klein zetje geef, gaat ze staan. Deze week keken we bijna iedere avond Breaking Bad en we zijn inmiddels halverwege het laatste seizoen.

4

Woensdagmiddag was Nomi bij mijn schoonmoeder en ik ging met mijn moeder even naar Intratruin. Afgelopen week besloot ik Nomi een keer vis te geven, en aangezien ik het zelf niet lust, koos ik voor een potje. Maar ze vond het ook niet lekker.

5

Vrijdag hadden we een playdate bij Ballorig, de rest van de foto’s kun je zien in mijn plog die ik gisteren online zette.

6

We ontvingen eindelijk de foto die in de Ouders van Nu stonden. Zaterdagavond aten we bij mijn ouders en daar maakten we een selfie.

7

Gisterochtend speelden we even in bed. En sinds zaterdag kan Nomi kruipen, dus dat doet ze nu heel veel.

Gistermiddag gingen Bart en ik met z’n tweetjes naar Preston Palace, en daarover zien jullie binnenkort een plog.

7 gedachten over “DAGBOEKJE 126; WORDPRESS, INTRATUIN EN PLOGGEN

  1. Marije schreef:

    Leuk dat je naar Ballorig bent geweest! Ik ga binnenkort waarschijnlijk met de vriendinnen en de kleintjes . Ben benieuwd of ze het leuk vinden of dat ze er toch nog iets te klein voor zijn .
    Is het de intratuin in Lochem? Ik ben al een tijdje niet meer geweest, binnenkort even kijken:)
    Onze dochter krijgt trouwens ook (nog) geen vis. Ik lust het ook niet en heb ook nog geen potje met vis gekocht.
    En knap van Nomi dat ze kan kruipen! Nu is niks meer veilig haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.