SPAM JE BLOG

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een ‘spam je blog’ artikel online zette. Ik vind het heel leuk om nieuwe blogs te ontdekken en daarom heb ik hier weer een nieuw artikeltje waarin je je blog mag spammen. Naast je blog, mag je ook linkjes plaatsen naar je social media.

De linkjes naar mijn social media vind je in de balk rechts en natuurlijk zou ik het leuk vinden als jullie mij zouden volgen. Het kan zijn dat je berichtje niet meteen aankomt, dan staat hij bij mijn spam (toepasselijk), maar ik zorg ervoor dat hij wel gewoon online komt.

37 gedachten over “SPAM JE BLOG

 1. Levenslies schreef:

  Jaa, zoals ik op Instagram al zei: leuk!

  Ik ben Lisa, student en ik blog op http://www.levenslies.nl, Levenslies is mijn plek voor persoonlijke blogs, maar ook voor eten, drinken, interieurdesign, reizen, series… kortom voor alles wat mij in het dagelijks leven bezig houdt! Ook ben ik erg (iets te?) actief op Twitter & Instagram, waar je me ook kunt vinden onder de naam levenslies.

  Ik hou je artikel in de gaten, want nieuwe blogs ontdekken is natuurlijk ook altijd leuk! 🙂

 2. Manon Boerakker schreef:

  Lief dat we mogen spammen! Ik blog voornamelijk over beauty (budget producten), lifestyle en fashion maar in mijn archief kan je nog veel meer onderwerpen vinden. Niet iedereen kan zich immers chanel veroorloven en ik ook niet dus ik vind het leuk om reviewen te schrijven over producten die betaalbaar en van goede kwaliteit zijn. Tegenwoordig review ik ook steeds meer over wat duurdere producten, ook dit vind ik leuk om te doen, want wie wilt zich nou niet een keer verwennen met een wat duurder product? Alsnog blijf ik een grote budget liefhebber. http://www.inspiiredbylife.nl

 3. JulieStarr schreef:

  Ik heb zelf niet echt een blog, maar schrijf wel meermaals per week voor die van mijn beste vriendin Veronique. Je kan ons vinden op http://verodoesthis.blogspot.b
  Het zou natuurlijk ontzettend fijn zijn als je een kijkje wil nemen, en nog leuker als je ons zou gaan volgen! 🙂

  We schrijven over erg uiteenlopende dingen, waar beauty en lifestyle de lichte overhand nemen. Maar we schrijven ook over ons eigen leven, films & muziek…

  Kortom, een erg gevarieerde blog die het bekijken waard is! 😉

 4. Dagmar Valerie schreef:

  Wauw superleuk en lief dat we mogen spammen! Ik schrijf dagelijks op mijn persoonlijke blog http://www.bydagmarvalerie.nl over beauty, fashion, travel én happiness. Wellicht heb je #ProjectPositief voorbij zien komen, ik heb deze in het leven geroepen om anderen te besmetten met positiviteit. Doe je mee? See you on the blog! Liefs, Dagmar

 5. Diolifestyle schreef:

  http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

 6. Eva schreef:

  Lief dat we het hier vol mogen spammen :). Ik ben Eva en ik blog op Ladyoflifestyle.nl , een persoonlijke blog over alles wat me bezighoudt (en dat is vooral beauty en fashion, haha!) x

 7. Beautyjuf schreef:

  Wat ontzettend lief dat we mogen spammen. Dankjewel!

  Op http://www.beautyjuf.nl schrijf ik over alle ins & outs omtrent beauty, make-up en nagellak. Deze blogposts worden afgewisseld door een vleugje lifestyle.

  Momenteel zijn er spetterende winacties gaande op mijn blog, want deze bestaat namelijk twee jaar.

  Nieuwsgierig geworden naar mijn blog, het gezicht achter de blog of de winacties? Kom gerust eens langs!

  Liefs Marloes

 8. Jildou schreef:

  Wat lief dat we weer even schaamteloos mogen spammen. Ik ben Jildou en ik deel al mijn verhalen op http://www.thejildoudiaries.nl. Ik woon sinds drie weken in Helsinki, Finland voor mijn Erasmus Exchange en ik schrijf vooral over de Finse mensen, leven als een student in Finland en wat ik hier zo al beleef in de sneeuw. Het is heus nog niet zoveel kouder dan in Nederland hoor. Ben je benieuwd hoe het leven van een uitwisselingsstudent eruit ziet en hoe we ons redden in een land waar de taal onwijs moeilijk is? Neem dan snel een kijkje 🙂 Liefs, Jildou

 9. Eva Van Den Bergh schreef:

  Haaii,
  leuk om even te mogen spammen 🙂
  Mijn blog gaat over nail art en ik blog op weeklynailart.blogspot.nl
  Ik plaats elke week een nieuwe nail art tutorial, en meer dingen die te maken hebben met nagellak en nail art!
  Binnenkort ga ik verder bloggen met een nieuwe naam, namelijk weheartpolish.blogspot.nl

  x Eva

 10. Debbie schreef:

  Hoi!

  Wat leuk dat je dit doet! Ik heb sinds vorig jaar een blog met mijn zus en we hopen dit jaar meer volgers te kunnen krijgen. Neem een kijkje op http://www.stijlenschatjes.nl en lees daar over beauty, lifestyle en het leven met en zonder (jonge) kinderen. Volg ons ook op instagram: stijlenschatjes en op twitter: @stijlenschatjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.