THINGS I LOVE ABOUT FALL

Ik hou echt van dit soort plaatjes, maar dat hebben jullie misschien al wel gemerkt. Daarom kon ik het niet laten om dit artikel te maken, met daarin plaatjes van dingen die ik leuk vind aan de herfst. Thee bijvoorbeeld, is natuurlijk extra lekker in de herfst. Ik drink het het hele jaar door hoor, zelfs midden in de zomer drink ik regelmatig thee, maar als het kouder is, is het net iets lekkerder. Daarnaast (maar ook dat wisten jullie al) vind ik de kleding in de herfst erg leuk. Sjaals, grote truien, laarsjes, ik hou ervan. Wat vinden jullie leuk aan de herfst?

16 gedachten over “THINGS I LOVE ABOUT FALL

  1. Laura - Sunlight Dream schreef:

    Heel leuk artikel! 😀 Ik ben ook echt gek op geurkaarsen, alleen jammer dat je hier enkel de standaard geuren kan kopen 🙁

  2. Manon schreef:

    Hmm ja ik krijg al helemaal zin om in een mega sweater, legging en pantoffels op de bank te kruipen met een kop thee of warme chocomel en een film, heerlijk! Ik hou er ook echt van om boswandelingen te maken in de herfst met al die mooie vallende blaadjes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.