DAGBOEKJE #72

Afgelopen week heb ik eigenlijk niet zoveel gedaan. Guusje was een beetje ziek, dus ik ging met haar naar de dierenarts en inmiddels is ze gelukkig weer beter. Wat het precies was, weet niemand, maar na een paar dagen was ze weer helemaal de oude. Samen met Bart, mijn moeder en mijn zusje speelden we het Wie Is De Mol spel, en dat is echt een aanrader! Wat wel jammer is, is dat je ieder spel maar een keer kunt doen, dus na een paar avonden kun je er niks meer mee. Maar het is wel echt een leuk spel.

Ondanks dat Guusje ziek was, kreeg ik haar met geen mogelijkheid in het reismandje. Ik wilde haar in deze tas meenemen, want daar ging ze uit zichzelf al in liggen, maar gelukkig lukte het Bart wel om haar in het reismandje te krijgen. Eenmaal bij de dierenarts, wilde ze er niet meer uit. Ook dat lukte uiteindelijk wel, maar ze vind het echt niet leuk om naar de dierenarts te gaan. 
Sinds afgelopen week kijk ik zo ongeveer iedere dag naar One Born Every Minute. Mensen zeggen dat je dat absoluut niet moet kijken als je zwanger bent, maar ik kan er wel tegen eigenlijk. Nog steeds kan ik me niet voorstellen dat ik dat zelf ook ga meemaken. 
Vorige week en dit weekend genoot ik van het heerlijke weer, ik hou echt van de zon. Zolang het niet te warm is dan, want zaterdag zweette ik me kapot. Gisteren maakte Bart pannenkoeken en ze waren erg lekker. 
Vorige week kon ik het niet laten om pepernoten te halen en dat is ook erg verslavend! Zo nu en dan eet ik ook nog wel gezond hoor, ik vind mandarijnen bijvoorbeeld erg lekker. Maar zo nu en dan moet dit ook kunnen, toch?
Wil je meer foto’s zien? Volg me dan via Instagram.

18 gedachten over “DAGBOEKJE #72

  1. Miss Mags schreef:

    HAHA sinds dat ik zwanger ben kijk ik ook iedere dag naar One Born Every Minute. En omg wat kunnen die vrouwen voor een geluiden uitkramen … ik hoop echt dat ik gewoon netjes en beschaaft mijn pijntjes laat horen hahaha.
    Wel jammer van dat spel dat je dat maar 1 keer kan doen, lijkt me wel erg leuk.

  2. Joyce schreef:

    Ohh One Born every minute heb ik ook veel gekeken tijdens de zwangerschap. Ik moest zo lachen om al dat overdreven gedoe, meestal gaat het er hier in de ziekenhuizen een stuk rustiger aan toe 😉 En goed dat je je er niet gek door laat maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.