To do: een nieuwe werkplek maken

werkplek

Het staat al een hele tijd op mijn to do lijstje; een nieuwe werkplek creëren. Nu zit ik meestal aan de eettafel te werken, maar dat is niet altijd handig. Door de weeks blog ik er vaak tijdens het middagslaapje en ’s avonds, als de kinderen in bed liggen. In het weekend heb ik er wat meer tijd voor, omdat Bart dan meestal thuis is. Maar toch kom ik weinig toe aan bloggen. Als ik aan de eettafel zit, hoor ik nog steeds de hele tijd ‘Mama! Mama! Mama!’. Daarom wil ik boven een werkplekje maken, waar ik zo nu en dan in het weekend even rustig een artikel kan typen.

Een nieuwe werkplek

Een tijdje geleden heb ik bij Ikea een klein bureautje gekocht, die ik op onze slaapkamer neer wil zetten. Hij moet nog in elkaar gezet worden en dat schuif ik een beetje voor me uit… Want eigenlijk heb ik er gewoon niet zoveel zin in haha! Maar dat moet ik binnenkort echt even gaan doen.

Ik blog altijd op mijn laptop, dus die kan ik zo mee naar boven nemen. Ik moet alleen nog even een (bureau)stoel hebben. Beneden zit ik gewoon op de eetkamerstoel, maar voor boven heb ik nog geen stoel. Deze stoel van Engelbert Strauss lijkt me heel erg comfortabel, maar hij is niet echt goedkoop. Nou ja, daar moet ik dus nog even over nadenken.

Meer tijd om te bloggen

En als alles klaar is, heb ik hopelijk wat meer tijd om te bloggen. Dan kan ik mijn uren in het weekend wat beter besteden en hopelijk lukt het me dan om in het weekend een paar uurtjes met mijn blog bezig te zijn. Dat moet namelijk makkelijk haalbaar zijn. Als Bart thuis is, willen Nomi en Lenn toch graag met hem spelen. En dan kan ik mijn tijd even nuttig besteden!

3 gedachten over “To do: een nieuwe werkplek maken

  1. Stephanie Vanmarcke schreef:

    Hier heb ik geen ruimte voor een werkplek, ook ik zit gewoon aan de tafel in de woonkamer. De kamers zijn allemaal volzet en mijn man slaapt overdag, dus ik kan ook niet in onze kamer zitten. Maar omdat ik thuisblijfmama ben heb ik tijd genoeg om te bloggen als ze op school zijn. Het lijkt me wel leuk om een eigen bureautje te hebben, maar echt nodig is het niet 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.