TRIND CARING COLOR BEAUTY & THE BEACH

Laatst liet ik jullie het eerste deel van de Caring Color Beauty & The Beach collectie zien, en nu is het tijd voor het tweede deel. Deze keer laat ik jullie de kleuren ‘Mint Julep, ‘Mellow Yellow’ en ‘Miss O’Hara’ zien. 

Deze eerste kleur is ‘Mint Julep’, een mooie, mintkleur. Dit soort kleurtjes vind ik heel geschikt voor de lente en zomer. 
Op mijn nagels vind ik hem ook heel mooi! Wel is deze nagellak ietsje dikker dan de andere kleuren, waardoor het ook iets minder snel droogt. De dekking is wel goed, na twee laagjes heb je een mooie dekking.Verder ben ik heel tevreden over deze nagellak en deze kleur ga ik zeker vaker dragen.
De tweede kleur is ‘Mellow Yellow’, een mooie, ’s zomerse kleur. Geel is een kleur die ik niet zo vaak draag, maar voor de zomer is het wel heel leuk. 
Op mijn nagels vind ik het heel leuk staan. Op dit moment zou ik het nog niet dragen, maar dit kleurtje is heel erg geschikt voor de zomer. De nagellak lakt heel fijn en is heel snel droog. Wat ook een groot pluspunt is, is dat je een goede dekking hebt na twee laagjes. Dat ben ik niet gewend van gele kleuren. 
‘Miss O’Hara’ is echt helemaal mijn kleur. Het is een mooie, donkerroze kleur die je eigenlijk het hele jaar door wel kunt dragen. 
Op mijn nagels vind ik hem ook weer heel mooi. Ik ben echt verliefd op deze kleur en dit is nu al een van mijn favoriete nagellakjes. Hij lakt fijn, droogt snel, blijft lang mooi en dekt na twee laagjes, ik kan dus eigenlijk niks negatiefs zeggen over dit nagellakje.
Ik ben dus erg tevreden over de nagellakjes uit de ‘Beauty & the beach’ collectie en ik zal ze zeker vaker gaan dragen. Ze zijn vanaf maart te koop voor € 10,12 per stuk. 

27 gedachten over “TRIND CARING COLOR BEAUTY & THE BEACH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.