Nomi’s verlanglijstje voor haar vierde verjaardag

vierde verjaardag

Voor Nomi’s eerste en tweede verjaardag vond ik het behoorlijk moeilijk om een verlanglijstje voor haar te maken. Toen ze drie werd was het iets makkelijker, want ze vertelde zelf wat ze leuk vond. Maar… Toen vond ze zo ongeveer al het speelgoed leuk! Nu wordt ze bijna vier en ze weet heel goed wat ze wel en niet wil hebben voor haar verjaardag. We zijn samen al bezig geweest met haar verlanglijstje en dit staat er tot nu toe op:

Barbie

vierde verjaardag

Nomi is gek op Barbie. Vorig jaar kreeg ze met Sinterklaas haar eerste Barbiespulletjes en ze is er steeds meer mee gaan spelen. Inmiddels kijkt ze ook regelmatig op Netflix naar Barbie en ze is helemaal fan. Voor haar verjaardag wil ze dan ook erg graag Barbiespulletjes. Wat ze precies wil, weet ze nog niet. Maar we gaan binnenkort maar eens kijken in de speelgoedwinkel en dan kunnen we een concreter verlanglijstje maken.

Een gitaar

uitspraken

Een tijdje geleden waren we bij een PR bureau en daar zag Nomi een speelgoedgitaar. Ze vond het helemaal leuk en al snel zei ze ‘ik wil een gitaar als ik jarig ben!’. Dat staat nu dus op haar verlanglijstje.

Playmobil

playmobil

Speelgoed van Playmobil stond vorig jaar al op Nomi’s verlanglijstje. Toen dacht ik, laten we daar nog maar even mee wachten. Al die kleine dingetjes zou ze toen waarschijnlijk snel kwijtgeraakt zijn. Maar inmiddels vindt ze Playmobil nog steeds erg leuk, dus het staat weer op haar verlanglijstje. Bij Lobbes zag ik dit ponypark van Playmobil en zoiets zou ze vast heel leuk vinden!

Alles met eenhoorns

zolder

En als laatste; alles waar eenhoorns opstaan. Ze is sinds kort helemaal gek op eenhoorns. Op haar eenhoornknuffels en haar eenhoornshirtje en ze speelt zelf ook regelmatig dat ze een eenhoorn is. En nu ze een nieuwe kamer krijgt, heeft ze bedacht dat ze graag een eenhoornkamer wil!

3 gedachten over “Nomi’s verlanglijstje voor haar vierde verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.