Dagboekje 269; naar de verloskundige en de 20 weken echo

Afgelopen week was een spannende week. De 20 weken echo stond namelijk gepland op dinsdag. De week begon zoals iedere week; Nomi en Lenn gingen naar de peuterspeelzaal. ’s Middags had ik een afspraak bij de verloskundige en Nomi en Lenn gingen gezellig mee. Alles leek goed te gaan, alleen mijn bloeddruk is erg laag. Maar dat is niet erg voor de baby.

Dinsdag; de 20 weken echo

Dinsdag was het zo ver; de 20 weken echo. Wat was het weer spannend… Het duurde allemaal even, want de baby werkte niet echt mee. Maar gelukkig zag alles er goed uit! ’s Avonds gingen we even naar de bouwmarkt. Bart had wat spulletjes nodig voor op zolder en samen met Nomi keek ik welke verf we op de muren gaan doen.

Woensdag; kids naar oma!

Woensdagochtend ging mijn schoonmoeder zwemmen met Nomi en toen ze terug waren bracht ik Lenn daar ook naartoe. ’s Middags werd ik gebeld door Nomi’s juf van de basisschool en we planden de eerste wendag in. Aan het einde van de middag haalde ik Nomi en Lenn weer op en ze waren allebei behoorlijk moe van het spelen bij oma. Ik vertelde Nomi dat ik met haar nieuwe juf had gebeld en ze was helemaal enthousiast, ze is namelijk wel echt toe aan de basisschool!

Donderdag; even shoppen

Donderdag gingen we even de stad in om mijn nieuwe bril op te halen (foto volgt nog!). Naast de Pearle zit een leuk winkeltje met tweedehands kinderkleding en ik kon het niet laten om daar even te kijken. Ik kocht een heel leuk jurkje voor Nomi, die ik jullie binnenkort in een shoplog zal laten zien. Toen we thuis kwamen lag er een heel fijn pakketje van Kneipp op me te wachten!

Vrijdag; het is herfst!

Vrijdag was het goed te merken dat het herfst was. ‘Maar kunnen we dan helemaal niet naar buiten?’, vroeg Nomi. Toen het (soort van) droog was, gingen we toch even lekker naar buiten. ’s Middags zijn we binnen gebleven. We deden een spelletje en Nomi en Lenn hebben lekker geknutseld.

Zaterdag; opa en oma zijn weer terug!

Zaterdagochtend ging Nomi naar peutergym. ’s Middags gingen we naar mijn ouders, want ze waren weer terug van vakantie. En mijn moeder had Nomi en Lenn beloofd dat we pannenkoeken zouden eten, dus ze waren helemaal enthousiast!

Zondag; gordijnen uitzoeken

Zondagochtend hadden we een lekker rustig ochtendje. Bart en Nomi waren (zoals gewoonlijk) vroeg wakker en gingen alvast naar beneden. Ik bleef nog even liggen en ook Lenn sliep lekker uit. ’s Middags gingen we naar de woonboulevard, om gordijnen uit te zoeken voor de babykamer. Na even twijfelen ben ik toch voor roze gegaan. Nu maar hopen dat het echt een meisje blijkt te zijn!

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.