VIPBOX AUGUSTUS

Gisteren lag de nieuwe Vipbox weer op de mat en ik was natuurlijk meteen heel erg benieuwd naar de inhoud. De afgelopen maanden heb ik gemerkt dat de Vipbox steeds leuker werd, dus daardoor was ik extra nieuwsgierig naar wat er deze maand in zou zitten.

Links zie je een Miners Crystal Crush lipgloss. Dit is een mooie paarse lipgloss met subtiele glitters. Deze lipgloss kost €3,95.
Daarnaast zie je een Bellapierre Mineral lipstick. Deze lipstick bestaat uit natuurlijke wassen en minerale pigmenten en het is verrijkt met vitamine C en E. De lipstick kost € 17,95. 
Deze maand zit er veel groen in mijn Vipbox. Bovenaan zie je een Guylond oogschaduwpotlood die normaal € 3,95 kost. Daaronder zie je een Hot Make Up eyeliner. Deze eyeliner heeft een felle groene kleur en bevat glitters. De eyeliner kost € 11,95. 
Bovenaan zie je een heel lekker handgemaakt zeepje die echt heel lekker zoet ruikt. Daaronder zie je een lipbrush van LookX, die € 15,95 kost.
Last, but definitely not least, is deze nagellak van Essie. Ik hou van Essie, maar ik heb nog niet veel Essie nagellakjes in mijn stash, dus daarom ben ik heel blij dat deze nagellak in de Vipbox zit. Deze nagellak heet Leading Lady en kost € 10,95. 

De Vipbox kost € 12,50 per maand en de eerste box kost maar € 5,00. Je kunt je aanmelden via Vipbox.nl

23 gedachten over “VIPBOX AUGUSTUS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.