We hebben een Tula!

Ik vind het heerlijk om Nomi te dragen en een tijdje geleden bestelde ik een Tula draagzak. Sindsdien gebruik ik hem heel veel en ik ben er echt heel blij mee. Ik kan wel zeggen dat het op dit moment mijn favoriete drager is, en daarom besloot ik er een stukje over te schrijven.

Tula baby draagzak

tula
Een Tula is een ergonomische draagzak, het is dus goed voor het lichaam van je kind. Je kindje zit er in een M-houding in, het rugpand is zacht waardoor de rug op een natuurlijke manier bolt en ook voor je eigen rug is dit en goede keuze.
ergonomische draagzak
En omdat het oog ook wat wil, is de Tula er in veel verschillende printjes. Ik vond het heel moeilijk om te kiezen, maar ik wilde er graag een die Bart ook zou kunnen gebruiken. Daarom koos ik voor een een neutrale kleur en print, want ik zie Bart nog niet zo snel lopen met een bloemetjesdessin.
draagpapa

Draagpapa

En dat was blijkbaar een goede keuze, want Bart draagt Nomi nu ook zo nu en dan. Hij was er behoorlijk sceptisch over, maar hij vindt het nu best fijn.

Onze ervaring

Het voordeel ten opzichte van de draagdoek is, dat je hem heel snel vastklikt. Als ik ergens naartoe wandel, vind ik het niet erg om eerst te moeten knopen, maar als ik met de auto ergens naartoe ga is het wel handig dat ik hem snel vast kan klikken. Ik neem hem vaak mee als ik even de stad inga, of als we bijvoorbeeld een huis gaan bezichtigen. Nomi kan dan mee en ik heb mijn handen vrij, ideaal!
Nou heb ik zo’n vermoeden dat ik vragen ga krijgen over de Babybjorn, dus ik zal jullie voor zijn; die is weg. Als ik de foto’s nu terugzie, is het ook wel een gigantisch verschil met de Tula. Nomi lijkt kilo’s lichter in de Tula dus het draagt veel fijner. En het belangrijkste is natuurlijk dat de Tula beter is voor haar lichaam.
Wij dragen nu dus met veel plezier en mocht jij ook van plan zijn om dat te gaan doen, dan heb ik een leuke kortingscode voor je. Met de code ‘madebymalou’ krijg je 5% korting op je bestelling. Je kunt deze kortingscode de hele maand september gebruiken op Ecorijk.nl.

12 gedachten over “We hebben een Tula!

 1. Laura schreef:

  Leuk! De tula ziet er zo tof uit, die wil ik ook nog wel graag! Voor nu doe ik het met een draagdoek, maar die tula komt er vast ook nog wel een keertje. Eerst maar goed testen of onze kleine man het dragen wel fijn vindt. (Tot nu toe wel :P)

 2. Fleur Miller schreef:

  Gaaf! Ik heb verschillende draagdoeken, maar ik wil ook graag een Tula. Moet alleen van mezelf even wachten tot Kate in de toddler past, want ze is bijna 1 en 10kg. Mooi cadeautje voor de decembermaand 🙂 Print kiezen lijkt me ook erg lastig.

 3. Nicole schreef:

  Wat ziet ze er blij uit! Dapper ook dat je dit online zet, ik hoor tegenwoordig zoveel discussies over draagdoeken. Waar jij en je kleine zich maar fijn bij voelen toch? En zo te zien vind Nomi het hartstikke fijn! 🙂

 4. Madelon schreef:

  Tula is echt liefde! Wij hebben de Tula 'The Star' en zijn er nog altijd heel blij mee. Ik wissel hem af met mijn doek, maar het voordeel van de Tula is echt dat hij zo snel op en af te doen is. Echt ideaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.