KRUIDVAT HAND THERAPY HAND- EN NAGELCRÈME

Volgens mij heb ik het wel vaker gezegd, maar als het koud is, kan ik echt niet zonder handcrème. Mijn handen worden ’s winters echt heel droog en daar houd ik helemaal niet van, dus ik gebruik regelmatig handcrème. Ik heb veel verschillende crèmes, en deze keer review ik de Kruidvat Hand Therapy hand- en nagelcrème. 

Naast je handen, verzorgt deze crème ook je nagels. Ik vind het belangrijk om mijn nagels goed te verzorgen, dus deze handcrème is ideaal voor mij.

De crème ruikt echt super lekker! Wat het precies is, weet ik niet en ik kan het ook niet vinden, maar het is een hele lekkere, bloemige geur. Daarnaast is de crème ook heel fijn in gebruik, het smeert makkelijk uit en trekt heel snel in. Het maakt mijn handen meteen zachter en ze blijven ook heel lang zacht. Ook de geur blijft heel lang hangen, ik blijf maar aan mijn handen ruiken haha! 
Deze hand- en nagelcrème is absoluut een aanrader. Je kunt hem bij Kruidvat kopen voor € 1,99.

15 gedachten over “KRUIDVAT HAND THERAPY HAND- EN NAGELCRÈME

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.