WE STAAN IN DE OUDERS VAN NU!

In een dagboekje van een tijdje terug liet ik jullie al weten dat we een interview hadden gehad. Toen heb ik er niet veel meer over verteld, maar dat was dus voor de Ouders van Nu. Het gaat over een staycation, oftewel thuisblijven in de zomer.

Ik vind het artikel erg leuk geworden en ik vind de foto’s ook echt heel gaaf. Als het goed is, krijgen we die binnenkort toegestuurd en daar ben ik echt blij mee.
Hier zie je de foto wat beter. De foto’s zijn trouwens gewoon in onze tuin gemaakt, zodat het goed bij het onderwerp past. Hieronder kun je het artikel lezen:
Ik vind het artikel erg leuk geworden en ik heb er al veel leuke reacties op gehad.
Heb jij wel eens in een tijdschrift gestaan?
Gerelateerde artikelen:

22 gedachten over “WE STAAN IN DE OUDERS VAN NU!

  1. Femke | LaFemmeFem schreef:

    Wat een leuk artikel zeg! Ik heb ooit, in een ver verleden.. in de krant gestaan! Ik was toen vanuit de basisschool uitgekozen om mee te doen aan één of ander project. Ik weet eerlijk gezegd niet eens meer zo goed waar het allemaal over ging. Ik weet alleen nog wel dat er een krantenartikel was die over heel de pagina bedrukt was, met daarop een foto van bijna een halve pagina waar ik op stond. Ik heb dit artikel helaas niet meer!

  2. mariska schreef:

    Hey wat leuk! Ik sta in hetzelfde artikel… Wij het de 'Realiseren Madurodam' gezin. Daarnaast heb ik laatst in de Metro gestaan over skinnyshaming en in de flair met een stukje over een bijzondere ontmoeting.

  3. Justien Velthoen schreef:

    Ja, ook in de ouders van nu! Welke is dit? Ik stond in die van september met mijn persoonlijke verhaal over hoe ik in de situatie ben gekomen waar ik nu (tienermoeder) in zit en hoe het nu gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.