Nomi is 9 maanden

9 maanden
Maandag werd Nomi 9 maanden en daarom is het weer tijd voor een update. Het grootste deel van de maand was erg leuk, maar aan het begin van deze maand kreeg Nomi last van tandjes en was ze niet zo vrolijk als anders.

Oh nee, tandjes!

Volgens mij kreeg ze voor het eerst last van haar tandje op donderdagavond, toen mijn tante op haar zou passen. Nomi had ongeveer een uurtje geslapen en ze werd helemaal ontroostbaar wakker. Ze wilde niks en bleef maar huilen. Zelfs in de draagzak huilde ze, wat ze normaal nooit doet. Ik vermoedde toen al dat er een tandje aan zou komen, want ze huilt normaal nooit zo. En de zondag erna voelde ik opeens een tandje!

Tweede tandje?

Ik denk dat het tweede tandje ook onderweg is, want ze is nog steeds niet helemaal vrolijk. Gisternacht heeft ze heel veel gehuild en overdag is ze ook vaak een beetje aan het jengelen. Ze is heel veel op haar handen aan het bijten (en bijtring vindt ze vooral leuk om mee te spelen, maar ze gebruikt hem nauwelijks waarvoor het is bedoeld).
Verder gaat het eigenlijk heel goed. Ze probeert sinds kort te tijgeren (achteruit, maar ach, ze komt er vast wel achter hoe ze vooruit moet komen) en ze rolt de hele kamer door. Ze is ook goed gegroeid de laatste tijd, ze weegt nu bijna 8 kilo en ze draagt kleertjes in maat 68 en 74.
Nog drie maandjes, en dan is ze al 1!

9 gedachten over “Nomi is 9 maanden

  1. Demelza Brevoord schreef:

    Bizar he? Alles. Tandjes zijn echt een b*tch. In drie weken tijd kwamen hier vier tanden door en veel rust krijgen we niet, want de rest volgt snel! Dentinox (wij doen alleen de avond en eventueel de nacht) en vsm chandonet. Of zo, lol. Van vsm is echt symptomen bestrijden, dus het niet lekker voelen. Het is geen wondermiddel, maar onze UK heeft geen koorts gehad. (Afkloppen!) voor de rest veel geduld, sinds de tandjes heeft hij twee knuffeltjes ipv een. Ook goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.