WINACTIE

 photo ketting1_1.jpg
Ik word echt oprecht blij van winacties. Toen mijn vorige winactie was afgelopen, mailde ik drie mensen en ik kreeg zulke leuke, blije reacties van ze! Dus toen ik weer een aanbod kreeg om iets leuks weg te geven, sloeg ik dat natuurlijk niet af. Deze keer kun je een ketting winnen, met je eigen tekst en geboortestenen.

Op de voorkant kun je één of meerdere namen zetten, eventueel met hartjes er omheen (of ertussen, net wat je wilt). Daarnaast kun je drie geboortestenen uitkiezen. Ik ging voor november (voor Nomi), februari (voor Bart) en december (voor mezelf). Op Mamakado.nl kun je zien waar je uit kunt kiezen.
 photo ketting2_1.jpg
Ook de binnenkant kun je laten graveren. Ik koos voor de tekst ‘I love you to the moon and back’, omdat ik dat zo’n mooi zinnetje vind. En ik zeg het best vaak tegen Nomi.
 photo ketting3.jpg
Maar goed, drie kwart van jullie is waarschijnlijk vooral geïnteresseerd in hoe je zelf zo’n medaillon met ketting kunt winnen. Dit is wat je moet doen:
– Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. Lukt het niet om te reageren? Klik dan even hier. Als het nog niet lukt, mag je ook via een van de social media een berichtje achterlaten.
– Volg mij via Bloglovin’
Om extra kans te maken, mag je me ook volgen via andere social media, zoals Facebook (en als je dit bericht dan liket of erop reageert, wordt je winkans nog ietsje groter) ,Twitter en/of Instagram. Delen mag natuurlijk ook altijd.

Je kunt meedoen tot en met zondag 27 september. Daarna neem ik contact op met de winnaar.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

59 gedachten over “WINACTIE

 1. Hannie Hofman schreef:

  Het lijkt me super leuk zo'n ketting te winnen met de geboortestenen van mijn kinderen. Lees je blog altijd met veel plezier. Groetjes
  Hannie

 2. Ank-Udja-Seneb schreef:

  Wat een prachtige ketting !
  Ik zou de naam van m'n zoon Nelson er zeker in laten graveren en de geboortestenen van mij, mijn zoon en mijn man. Dit om nog eens extra te tonen hoe bijzonder ze wel zijn en hoeveel ze allebei voor mij betekenen <3

 3. Cassandra schreef:

  Oh wauw! Wat een mooie ketting heb je ervan gemaakt! Leuk zo met ook Bart zijn steen erbij! Ik denk dat ik zoiets ook zou doen.. Ik vol je natuurlijk al een tijdje via alle kanalen haha!

 4. Simone schreef:

  Oh wauw. Ik wilde laatst een soortgelijke ketting bestellen, omdat mijn beste vriendin bijna jarig is. Nu bleken de verzendkosten drie keer zo duur te zijn, dus daardoor twijfelde ik heel erg. Ik zou deze dolgraag winnen, zodat ik haar kan verrassen! <3 Ik heb alle bovenstaande stappen gevolgd. Ik volgde je al via alle kanalen. Wat leuk dat je weer zo'n leuke actie mocht organiseren. Ik vind het ook leuk om mensen blij te maken. Binnenkort ga ik mijn eerste winactie organiseren. Ik verheug me er nu al op!

 5. Lynette Gibson schreef:

  Ik ben op 21 sept uitgerekend van mijn 2e kindje (ben zelf 23 sept jarig) en wil mijn dochter van 10 een geboortecadeau geven.

  Ben al een tijdje opzoek naar een geschikte cadaeu voor haar en vind dit mooie sieraad echt fantastisch zijn om aan haar als cadeau te geven.

  Ik heb uw oproep via fb let's talk kids gelezen en heb meteen gereageerd en ook uw fb pagina geliked.

  Super leuke actie

 6. Sezgi schreef:

  Ik doe graag mee 🙂 vind het een mooie gedachte me eigen naam en geboorte steen altijd bij me hebben en later aan me dochter geven bijvoorbeeld.:D

 7. Beaudine schreef:

  Wauw ik ben helemaal verliefd op je ketting van Nomi! En toen ik zag dat ik hemook kon winnen, wilde ik natuurlijk wel een kansje wagen. Ik volg je op Facebook, Instagram, Twitter (ook je tweet geretweet) en Bloglovin! XX Beaudine

 8. kim schreef:

  Wat een mooie ketting. Ik doe graag mee! Ik ben sinds 6 maanden moeder en ben nog opzoek naar een mooi tijdloos sieraad dat verwijst naar mijn dochter.

 9. Maud Raaijmakers schreef:

  Waauww!! Wat mooi!! Echt een ketting met een verhaaltje! Ik ben al helemaal op zoek gegaan naar mooie zinnetjes haha! Ik wil absoluut de geboortesteen van mijn zusje erin. Zij is echt mijn kleine zusje. Toen we nog heel jong waren voelde mijn zusje eigenlijk een beetje als mijn eigen kind. Ze was heel onzeker en ik wilde haar beschermen. Mijn zusje en ik hebben een hele bijzondere band. Ze is niet alleen mijn zusje, maar ook mijn beste vriendin waar ik altijd terecht kan. Ik doe dus absoluut mee!!?
  Liefs Maud

 10. Kim schreef:

  Wat een mooie ketting! Ik doe graag mee aan deze geweldige winactie. Ik ben nu 9 maanden mama van een heel lief meisje en zou het zo leuk vinden om zo'n mooie ketting te hebben met de naam en geboortesteen van m'n dochtertje. <3

 11. Nancy van Heck schreef:

  Ik doe graag mee voor zo een mooie ketting met de naam van mijn zoontje en zijn geboorte stenen. Als ik deze ketting zou winnen dan zou het een emotionele waarde voor me zijn aangezien mijn zoontje niet bij is.

 12. melissa1984 schreef:

  Wat een supergave actie zeg; ik doe heel graag mee. ik volg en like via bl (melissavanstipdonkmaas), fb (melissa.vanstipdonkmaas) en instagram (melissamaas1984). liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 13. Unknown schreef:

  Oh wow wat mooi! Ik volg je op alle kanalen (facebook/twitter/instagram en bloglovin) en ik maak graag kans op deze geweldige ketting. Ik wil al heel lang een sieraad waarin mijn liefde voor mijn drie kinderen verwerkt kan worden.

  Groetjes Marije
  (marije_84@hotmail.com)

 14. Dominique schreef:

  Heeel heeel heeeel heeeeeeeel graag !!!!
  Wat een mooie ketting. Ik zou er in laten zetten;
  Jij bent mijn hartje ♡

  Ik volg je overal. :p
  Liefs Dominique,
  Dominique Samantha op fb
  En dodelijk op instagram.

 15. Jacqueline schreef:

  Ik zou hem ook graag voor mijn dochter willen winnen. Vooral de “geheime” binnenkant is natuurlijk heel leuk en dan die mooie kleuren van de geboortestenen erin, echt prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.