WINNEN: CALVIN KLEIN ETERNITY 50ML

Ik mag wel vaker leuke dingen weggeven, maar dit vind ik toch wel een van de leukste winacties die ik tot nu toe online heb gezet. Je kunt namelijk dit geurtje winnen, Calvin Klein Eternity 50ml eau de parfum. Dit geurtje staat bij mij ook hoog op mijn wishlist, het is namelijk echt een heerlijk geurtje! 

Deze winactie organiseer ik in samenwerking met Parfumsuper.nl, een webshop die heel veel verschillende parfums verkoopt, tegen erg scherpe prijzen. Het is de grootste en voordeligste online parfumerie van Nederland!
Wat moet je doen om kans te maken?
– Volg Made by Malou via Bloglovin’
– Like deze pagina
– Laat een reactie achter met daarin je e-mail adres
– Geef antwoord op de volgende vraag: In welk jaar werd Calvin Klein Eternity uitgebracht?
Je kunt meedoen tot en met zondag 12 januari 2014.

52 gedachten over “WINNEN: CALVIN KLEIN ETERNITY 50ML

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.