WINNEN: 3 NAGELLAKJES VAN FOGAN

Ik heb alweer een hele leuke winactie voor jullie. Jullie kunnen drie leuke nagellakjes winnen van het merk Fogan. Een tijdje geleden heb ik er reviews over geschreven, die je hier en hier kunt vinden. Dit zijn natuurlijk niet de nagellakjes die ik heb getest, deze zijn nieuw. 
Wat moet je doen om kans te maken op deze nagellakjes? 
– Meld ja aan voor de Fogan nieuwsbrief, dat kan via deze link
– Volg mij via Bloglovin’
– Laat een reactie achter met daarin je e-mail adres.
Je kunt meedoen tot en met zondag 21 april. 

36 gedachten over “WINNEN: 3 NAGELLAKJES VAN FOGAN

 1. NailTalk schreef:

  Leuk doe graag mee! Ik ben je 3e liker op Bloglovin' waar ik je volg. OOk heb ik me aangemeld voor de Fogan nieuwsbrief!
  Mijn emailadres is miriamterveer at hotmail.com!

 2. Romy schreef:

  Super leuke lakjes! Ik heb al wat lakjes van Fogan gekocht op de huishoudbeurs, maar deze nog niet! Ik heb mij aangemeld voor de nieuwsbrief en ik volgde je al op bloglovin en ik heb het artikel geliked.

  Liefs, Romy.

 3. Sarah van Embden schreef:

  Super leuke winactie! Zelf heb ik nog geen lakjes van Fogan, maar heb ik wel al veel goede dingen daarover gehoord en moet ik ze zeker weten hebben! Ik heb je artikel ook geliked op bloglovin' en ik was al een hele tijd een volger. Het kan ook zijn dat ik onder de naam myfantasticnails sta!:) voor de nieuwsbrief heb ik me ook aangemeld!:)

 4. Tessa schreef:

  Super leuke winactie, Ik wil deze lakjes graag winnen om ze te testen voor mezelf, ik zit er namelijk al een tijdje over na te denken om een display van 48 lakjes te kopen…. en dan wil ik wel weten of de lakjes goed lakken en goed dekken!
  Ik heb me al lang aangemeld voor de nieuwsbrief (hier voor al)
  Ik volg je ook al suppeer lang op bloglovin' en GFC
  Mijn e-mail is tessa.persoon@gmail.com en die is 24h per dag open voor leuke mailtjes πŸ™‚

  xx

 5. β™₯ schreef:

  superleuke winactie! ik doe mee!

  β™₯ ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief
  β™₯ ik volg je via bloglovin
  β™₯ email; master-dewi[at]hotmail.com

  liefs,
  dewi

 6. MissLanghaar schreef:

  Oh mooie zomerse kleurtjes! Natuurlijk doe ik graag mee πŸ™‚

  Ik was al ingeschreven op de Fogan nieuwsbrief en ik volg je op bloglovin. Ik heb ook even dit berichtje geliked daar.

  Succes iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.