WINNEN: EEN KWASTENSET VAN ELF

Weten jullie nog dat ik laatst een review schreef over een professionele kwastenset van ELF? Omdat ik er zelf zo enthousiast over ben, leek het me een leuk idee om, in samenwerking met ELF, een kwastenset weg te geven aan een van jullie. 

De professionele kwastenset bestaat uit een tasje met vijf kwasten: een poederkwast voor je gezicht, een drie-in-een kwast, een schuin oogschaduwkwastje, een werkbrauwkammetje en -kwastje en een lippenseel. De kwasten zijn echt heel zacht en heel fijn in gebruik, sinds ik ze heb, gebruik ik de set dagelijks. 
Wat moet je doen om kans te maken? 
– Volg Made by Malou via Bloglovin’
– Like ELF op Facebook
– Like Made by Malou op Facebook
– Volg ELF via YouTube
– Laat een reactie achter met je e-mail adres. 
Je kunt meedoen tot en met donderdag 17 oktober, daarna zal ik de winnares mailen. 

20 gedachten over “WINNEN: EEN KWASTENSET VAN ELF

 1. Kirsty schreef:

  Wat een gave winactie! I'm in! Ik volgde je al op Bloglovin', had eerder al de Facebook pagina's van jou en ELF geliked en volg ELF nu ook op Youtube. Lijkt me zo gaaf oom dit te winnen!

 2. Tessa schreef:

  Leuke winactie! De kwasten zien er erg goed uit!
  Ik volg je op facebook en elf ook!
  Ik volg elf op youtube en jou op bloglovin'
  X
  Ps doe je al mee aan mijn winactie, je kan een heel leuk armbandje winnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.