Wishlist voor mijn verjaardag

verjaardag

Nog eventjes, en dan ben ik jarig. Op 30 december word ik 27 en laatst kreeg ik alweer de vraag wat ik voor mijn verjaardag wil hebben. Nou zijn er wel een paar dingen die ik graag wil hebben, maar de meeste zijn veel te duur om als cadeau te vragen. Daarom heb ik liever bijvoorbeeld een cadeaubon, zodat ik zelf iets leuks uit kan zoeken.

camera-1

Eén van de dingen op mijn wishlist is een nieuwe camera. Ik heb een spiegelreflex camera, maar dat is best een oudje en nieuwe camera’s maken gewoon mooiere foto’s. Met een nieuwe camera kan ik mooiere foto’s maken voor mijn blog, en ik vind het ook leuk om mooie foto’s van Nomi en Lenn te kunnen maken. Ik heb goede verhalen gehoord over een camera’s van Nikon, maar zelf heb ik er eigenlijk weinig verstand van, dus tips zijn welkom!

samsung

Een andere optie is een nieuwe telefoon. Mijn telefoon heeft nu wat kuren en omdat ik een sim only abonnement heb, hoef ik niet te wachten totdat mijn abonnement verloopt. Aangezien ik best fan ben van Samsung, zou ik dan kiezen voor een T-Mobile Samsung telefoon.

airfryer

Totaal iets anders op mijn wishlist is een Airfryer. Nou ben ik helemaal geen goede kok, maar ik heb hier veel goede dingen over gehoord en het lijkt me wel wat. En misschien ga ik koken dan wel leuk vinden haha.

tula-1

En het laatste item op mijn wishlist is een Tula. Ik heb de baby versie, maar Lenn vindt het zo fijn om gedragen te worden dat ik zit te denken om een toddler versie te kopen voor als hij wat groter is. Daar wil ik nog wel eventjes mee wachten, want ik weet natuurlijk niet of hij het over een tijdje nog wel fijn vindt in de draagzak. Ik denk het wel, maar het zou zonde zijn als ik er eentje gekocht heb en hij wil er niet meer in.

Waar zou jij voor kiezen?

sp

3 gedachten over “Wishlist voor mijn verjaardag

  1. Charlotte schreef:

    Mooie wishlist, maar inderdaad wel een prijzige haha. Wie weet als je je mannetje eens lief aankijkt 😉 En dan kan je van de kerstman ook nog iets vragen en als je geld krijgt van alle anderen dan kom je misschien wel een aardig eindje haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.