Dagboekje 227; herfstvakantie, zindelijkheidstraining en weer wokken

Vorige week was het herfstvakantie, en dat leek me een mooi moment om te beginnen met zindelijkheidstraining. Dat bleek hartstikke goed te gaan! Om goed te kunnen oefenen bleven we veel thuis. Wel gingen we even naar Intratuin om Lenns foto’s op te halen, en we gingen alweer wokken!

Maandag; het begin van de herfstvakantie

herfstvakantie

Afgelopen week had Nomi herfstvakantie, dus ze hoefde niet naar de peuterspeelzaal. Nomi en Lenn waren nog een beetje moe van de drukke avond ervoor, toen we naar de wok waren geweest. Daarom deden we niet zo veel. Nomi verfde een Dora kleurplaat en later verfde ze Sinterklaas!

Dinsdag, zindelijkheidstraining

zindelijkheidstraining

Maandagmiddag probeerde ik eens of het goed zou gaan als Nomi geen luier om zou hebben. Ik wist niet zeker of ze eraan toe was om zindelijk te worden, maar het bleek hartstikke goed zou gaan! Voor iedere ochtend en middag dat ze goed haar best heeft gedaan, mag ze een sticker plakken. Om er goed mee te oefenen waren we veel thuis, want ik durfde het nog niet aan om zonder luier ergens naartoe te gaan. Daarom was Nomi dinsdag weer lekker aan het knutselen.

woensdag, foto’s ophalen

intratuin

Vorige week lieten we bij Intratuin foto’s maken van Lenn, en woensdag konden we die ophalen. Toen we binnen waren zag Lenn de draaimolen, en daar wilde hij weer graag even in. Daarna gingen we naar de fotograaf en ik koos een paar foto’s uit. Ik denk dat dit toch wel mijn favoriet is!

Donderdag; lekker naar buiten

buiten

Donderdagochtend hebben we een stuk gewandeld, en daarna deden we boodschappen. Nomi en Lenn hadden heel veel lol samen, en Lenn heeft een paar kleine stukjes gelopen. Hij vond het helemaal geweldig!

Vrijdag; spelletjesavond

spelletjesavond

Vrijdag gingen we even naar de stad, en bij Zeeman zag ik een heel leuk blousje voor Nomi. ’s Avonds kwam mijn zusje langs en speelden we lekker ouderwets Levensweg.

Zaterdag; even shoppen

shoppen

Zaterdagochtend moest Bart werken, en ik deed samen met Nomi en Lenn boodschappen we gingen even naar Babypark om een drinkbeker voor Lenn te halen. ’s Middags ging ik even voor mezelf shoppen, maar bijna alles viel een beetje tegen.

Aan het einde van de middag gingen we naar mijn ouders (en Nomi ging zónder luier mee!) en daar bleven we eten. Toen de kinderen in bed lagen keek ik samen met Bart naar The Walking Dead.

Zondag; alweer wokken

Zondagochtend was de wintertijd ingegaan, maar daar hielden Nomi en Lenn natuurlijk weinig rekening mee. Ze waren hartstikke vroeg wakker, dus we hadden een uurtje langer ochtend. Nomi, Lenn en Bart waren televisie aan het kijken, en ik besloot even naar de sportschool te gaan. ’s Middags gingen we weer wokken, deze keer met Barts familie.

Nomi liet zich schminken en ze vond het daar weer heel leuk. Ze speelde lekker met haar neef, nicht en achterneefjes en -nichtjes. Lenn wilde ook graag spelen, maar hij is natuurlijk nog te jong om zelf naar het kindergedeelte te gaan. We gingen er dus even met hem naartoe, en verder zat hij gezellig met ons aan tafel.

Hadden jullie afgelopen week ook herfstvakantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.