Zo vertelden we Nomi en Lenn dat ik zwanger ben (met video!)

kinderen vertellen zwanger

Al voordat ik zwanger was, hebben we bedacht dat Nomi en Lenn de eersten zouden zijn die het zouden horen. Pas daarna zouden we het aan de rest van de familie vertellen. We wilden het niet te snel vertellen, in eerste instantie wilden we wachten totdat ik een week of 15 was. Maar toen ik al vrij snel een buik kreeg, leek dat niet meer haalbaar. Daarom besloten we het aan Nomi en Lenn te vertellen toen ik 11 weken zwanger was, en in hetzelfde weekend vertelden we het aan onze familie. We hebben gefilmd hoe Nomi en Lenn reageerden en dat kun je in dit filmpje zien!

‘We gaan jullie iets vertellen…’

Ik was ontzettend benieuwd hoe Nomi zou reageren. Ik ging er vanuit dat Lenn er nog niet veel van zou snappen en dat bleek wel te kloppen. Nomi is gek op baby’s, dus ik had wel verwacht dat ze het leuk zou vinden. Maar ik bleef heel benieuwd naar haar reactie!

‘Nep?’

Nomi wil regelmatig doktertje spelen en vaak bedenkt ze dan dat ik een ‘nep baby’ in mijn buik had. Daarom had ik al een beetje verwacht dat ze eerst zou denken dat dit ook een ‘nep baby’ zou zijn. En ja hoor, haar eerste reactie was ‘Nep?’. Hoe ze verder reageerde zie je in het filmpje hieronder.

3 gedachten over “Zo vertelden we Nomi en Lenn dat ik zwanger ben (met video!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.